De iPhone SE bij Vodafone

De vernieuwde iPhone SE uit 2020: een voordelige iPhone met al het gemak dat je van een Apple smartphone mag verwachten. Compact, supersnel, en natuurlijk met een uitstekende camera.

De specificaties: dit heeft de iPhone SE uit 2020 in z'n mars

NFC

Water- en stofbestendig

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Gelukkig is de SE waterbestendig tot 1 meter diep en niet bang voor stof.

Bestel je iPhone SE bij

Portretmodus en slimme HDR

Altijd de juiste belichting, contouren en schaduwen. De camera van de iPhone SE staat garant voor de mooiste foto's met natuurlijke kleuren.

Bestel je iPhone SE bij

Blij met de batterij

De batterij van de SE houdt al het fotograferen en gamen moeiteloos bij. Toch bijladen? Dan kan dit ook snoerloos of met een snellader, voor 50% batterij in 30 min.

Bestel je iPhone SE bij

4.7-inch Retina HD display

Bingewatch je favo series of blader door je vakantiefoto's. Alles kijkt lekker weg op het haarscherpe scherm.

Bestel je iPhone SE bij

Gigaveel geheugen

Vlogs, foto's, games. Wat je ook wilt opslaan, de iPhone SE heeft voor iedere behoefte de juiste geheugencapaciteit - tot wel 256 GB!

Bestel je iPhone SE bij

Ontgrendelen en betalen Touch-ID

Gebruik de vingerafdrukscanner om snel en veilig je telefoon te ontgrendelen. Of gebruik 'm om contactloos te betalen. Veilig en snel.

Bekijk de iPhone SE in actie

De nieuwe iPhone SE in Wit

De A13 Bionic-chip

Het brein van de iPhone 11 Pro in de body van de SE

Met de supernslle A13 Bionic-chip voelt het bedienen van de iPhone SE als glijden over het ijs. Apps openen, foto's bewerken of gamen; alles gaat even soepel.

Smile! naar de geavanceerde camera

Met de camera van de iPhone SE kunnen foto's haast niet meer mislukken, dankzij de A13 Bionic chip. De Portretmodus zorgt dat het onderwerp letterlijk in de schijnwerpers staat. En slimme HDR weet een gezicht altijd te herkennen en zorgt voor de juiste belichting, zodat huidtinten en kleuren er natuurlijk uitzien. Picture perfect!

Vraagt de situatie om een filmpje in plaats van een foto? Houd simpelweg de sluiterknop in en begin direct met filmen.

Bestel je iPhone SE bij

iPhone SE vs. iPhone 11: de vergelijking

Bekijk de verschillen tussen de nieuwste twee iPhones en vind je beste match!

iPhone SE

iPhone SE

 • Schermgrootte: 4.7 inch (11,9 cm)
 • Camera: single - 12 megapixel
 • Tot 8 uur video streamen
 • Tot 40 uur audio afspelen
 • Besturingssysteem: iOS 13
 • Processor: A13 Bionic
iPhone 11

iPhone 11

 • Diagonale schermafmeting: 6.1 inch (15,5 cm)
 • Camera: dubbel - 12 megapixel
 • Tot 10 uur video streamen
 • Tot 65 uur audio afspelen
 • Besturingssysteem: iOS 13
 • Processor: A13 Bionic
iPhone-verpakking

Dit zit er in de doos: precies genoeg

Apple streeft ernaar om volledig CO₂‑neutraal te zijn in 2030. Met die gedachte gaat Apple ervanuit dat iPhone liefhebbers zelf nog accessoires in hun bezit hebben die goed hergebruikt kunnen worden. Als je jouw iPhone SE serie bestelt, ontvang je een doos zonder oordopjes en met alleen een usb-laadkabel. 

Toch oordopjes of een oplader nodig? Schaf ze dan voordelig aan in onze accessoireshop.

Veelgestelde vragen over de iPhone SE

De huidige iPhone SE is niet geschikt voor 5G. Maar Vodafone heeft wel de grootste wereldwijde 4G-dekking. Daarmee surf je razendsnel, dus ook op je iPhone SE. Wil je toch een 5G-geschikte iPhone? Check dan de verschillende iPhone 12 modellen eens.

Als vanzelf! Leg de telefoon op een draadloze oplader en hij zal vanzelf opladen.

Veelgestelde vragen

Als je graag onbeperkt wilt bellen en sms’en zonder extra kosten, ga dan voor een Red abonnement. Wil je vooral bereikbaar zijn, dan is een voordelig Start abonnement perfect voor jou.

Vergelijk onze abonnementen

Ja, je kunt maandelijks opzeggen. Echter, als je je abonnement opzegt voordat je contract is afgelopen, dan berekenen we een afkoopsom. Je betaalt dan de resterende maanden van je abonnement in één keer af.

Wil je Red Together voor een extra persoon aanvragen? Dat kan! Dit heet Red Together Extra. De beheerder die een Red Together abonnement (50 GB) afgesloten heeft koppelt een extra groepslid in de My Vodafone app. Dit kan zónder aansluitkosten en is maandelijks opzegbaar. 

Wil je in één keer een Red Together abonnement aanvragen voor meerdere personen? Kies dan bij het afsluiten van je abonnement (Sim Only of met een telefoon) voor Red Together en voeg je extra groepsleden toe bij Red Together Extra.

Het standaard buitenbundeltarief voor bellen is € 0,25 per minuut. Het standaard buitenbundeltarief voor data is € 2 per 200MB. 

Alle gesprekken worden afgerekend per seconde. Mobiel internet binnen je bundel rekenen we af per KB. Voor mobiel internet buiten je bundel betaal je per 200MB.

0800 en 116-nummers zijn gratis. Telefoonnummers die beginnen met 084, 085, 087, 088, 0900, 0906, 0909, 14, 18 en servicenummers vallen buiten je bundel. Hier betaal je extra kosten voor.

Bekijk hier alle tarieven en voorwaarden.

Zodra je 80% van je databundel of belbundel hebt verbruikt, sturen wij je een sms’je ter informatie. Is je databundel helemaal op? Dan krijg je nog een sms.

Wil je meer data? Of ga je op reis en wil je meer mogelijkheden? Dan pas je je abonnement en bundel in de meeste situaties eenvoudig aan via My Vodafone, ook als je contract nog loopt.

Je krijgt van ons een 3-in-1 simkaart. Deze bevat een normale, een micro- en een nano-simkaart in één. Je drukt de simkaart die in jouw toestel past heel makkelijk uit de plastic kaart.

Een losse telefoon koop je bij een Vodafone-winkel bij jou in de buurt. Wil je telefonisch een toestel bestellen? Bel dan 0800-0560.

Je betaalt je maandelijkse bundel en je vaste toestelkosten altijd vooraf via automatische incasso. Maak je extra kosten? Dan tellen we die op bij de kosten voor je bundel en je toestelkosten voor de komende maand.

Je abonnement start zodra je je simkaart activeert of zodra je nummer is overgezet na een aanvraag nummerbehoud. Vanaf dan start je contract en begint de maandelijkse automatische incasso. Aan het einde van je contractperiode wordt je abonnement automatisch iedere maand met 30 dagen verlengd. Je kunt je abonnement dan maandelijks opzeggen. Je stopt aan het einde van je contractperiode automatisch met betalen voor je toestel. Je betaalt dan alleen nog voor je abonnement.

Hoe zeg ik mijn abonnement op? We willen graag samen met je verder. Wil je toch opzeggen? Zoek in My Vodafone of de My Vodafone App de einddatum van je contract op. Daarna zeg je je abonnement online op.

Meer informatie over opzeggen

Je krijgt van ons een wettelijke garantie van twee jaar op je aankopen in onze shop.

Daarnaast heb je het recht om tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling het product te retourneren. De bestelling dient aangetekend aan ons te worden teruggezonden, deze kosten zijn voor jou. Ook eventuele gebruikskosten voor bellen, internetten en sms’en binnen de zichttermijn / bedenktijd van 14 dagen worden in rekening gebracht. Bekijk hier het retourformulier of lees meer over retourneren

Heb je vragen over ons leverings-, retour-, betaal-, garantie-, en/of klachtafhandelingsbeleid. Lees dan hier alles over je bestelling.

Ja, dat kan. Wij zorgen ervoor dat jij op je huidige nummer gewoon bereikbaar blijft. En het kost je niets extra’s!

Je kunt vanaf 120 dagen voordat je huidige abonnement afloopt al nummerbehoud aanvragen. En je bepaalt zelf het moment waarop je nummer wordt omgezet, tot maximaal 90 dagen nadat je nieuwe contract is ingegaan.

Nummerbehoud vraag je aan tijdens het bestellen. Vul je telefoonnummer of klantnummer in en wij doen de rest. Let op: nummerbehoud werkt alleen voor Nederlandse nummers.