Squla logo

Bereid je kind voor op het nieuwe schooljaar

Een makkie met Squla. Spannende quizzen en leuke games dagen je kind uit om het beste uit zichzelf te halen. Probeer het nu de eerste drie maanden voor de helft van de prijs en je kind is klaar voor het nieuwe schooljaar.

Leren saai? Dan ken je Squla nog niet

Squla is niet alleen een bewezen online oefenprogramma in alle schoolvakken voor kinderen van groep 1 tot en met 8. Het is ook gewoon hartstikke leuk.

Spelenderwijs leren

Spelenderwijs leren

Je kind leert spelenderwijs rekenen, taal en zelfs tekenen. Alleen of met vriendjes.

Online oefenplatform

Online oefenplatform

Waar jullie ook naartoe gaan, met een smartphone, tablet of laptop oefen je met Squla.

Kinderen oefenenop eigen niveau

Op eigen niveau

Elk kind begint op zijn of haar eigen niveau. Superfijn als je kind achter- of juist voorloopt.

Hoe werkt het?

Probeer Squla nu drie maanden voor de helft van de prijs. Dan start je kind op het juiste niveau en zekerder het nieuwe schooljaar.

Ga naar Squla

Ga naar Squla

Ga naar Squla.nl/Vodafone en gebruik de speciale aanbieding voor Vodafone klanten.

Sluit lidmaatschap af

Sluit lidmaatschap af

Sluit het 3 maanden lidmaatschap af. Je betaalt daarvoor €17,95 in één keer.

Maak een account aan

Maak een account aan

Maak een account aan én je kind start direct. Als ouder volg je de voortgang via je ouderaccount.

Squla logo

Oefen schoolvakken op je eigen niveau

Je kind kan bij alle schoolvakken en oefent zo altijd op het juiste niveau. Erg fijn als je kind een vertraging heeft opgelopen of juist nu een extra uitdaging nodig heeft. Als ouder ondersteun je je kind optimaal omdat je de resultaten kunt volgen.  

peuters en kleuters

Je kind leert met leuke puzzels en spelletjes en vergroot daarmee de woordenschat. Elk juist antwoord levert muntjes op, daarmee spaart je kind voor cadeautjes. 

Door de juiste afwisseling van quizvragen en leuke spelletjes blijft leren leuk. Met de actuele, wisselende themaquizzen is je kind op de hoogte van wat er in de wereld speelt!

Groep 7 en 8

De brugklas komt dichterbij, je kind kan vakken herhalen maar ook alvast oefenen met vreemde talen en skills voor de 21st century. Afhankelijk van waar je kind staat.

Squla voor ouders

Voor ouders

Als ouder zie je de vooruitgang van je kind in het ouderaccount en in het weekrapport. Zo ondersteun je je kind optimaal!

Alle schoolvakken op één platform

Vakken voor peuters en kleuters tot en met vakken voor groep 8.

Alle schoolvakken op één platform
Squla voor ouders

Probeer Squla nu met korting

En ontdek hoe je kind extra kan oefenen of juist vooruit werkt. Start je nu met Squla, dan stapt je kind met meer zelfvertrouwen én plezier de klas in.

 Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat Squla werkt

 Je betaalt in een keer € 17,95 voor 3 maanden. Dat is de helft van de prijs. 

 Daarna betaal je € 11,95 per maand

 Maandelijks opzegbaar

*Deze actie eindigt 22 juni. Je betaalt in een keer €17,95 voor drie maanden. Daarna verlengt Squla automatisch je abonnement en zet dit om in een maandlidmaatschap voor €11,95 per maand.

Vragen over Squla

Heb je vragen? Kijk of ze erbij staan. Heb je nog een andere vraag? Kijk dan bij de Squla helppagina. 

Veelgestelde vragen

Squla is een online leerplatform waarop peuters en kinderen uit groep 1 tot en met 8 spelenderwijs oefenen met alle vakken van de basisschool. De kinderen leren bij Squla spelenderwijs. 

Ja, dat werkt goed en het is zelfs wetenschappelijk bewezen in een studie die Squla deed in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam naar de zomerdip onder bijna duizend leerlingen in heel Nederland.

Tijdens de zomervakantie is onderzocht wat de effecten zijn van Squla. Kinderen die tijdens de vakantie Squla speelden, hadden 40% minder terugval dan kinderen die dit niet hadden gedaan. Het onderzoek is gepubliceerd in het International Journal of Educational Research

Ja, Squla dekt de verplichte leerstof. De onderwijsspecialisten van Squla maken vragen die aansluiten op alle gangbare lesmethoden en passen bij de belevingswereld van kinderen.

Bij het maken van de vragen voor de quizzen en spelletjes hanteren wij de kerndoelen die, in opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), door de Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO) zijn vastgesteld. Daarnaast baseren wij ons op de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dat betekent dat de quizzen en spelletjes aansluiten op het niveau van de groep. Uiteraard zitten er altijd makkelijkere en moeilijkere vragen tussen en kent Squla niveau-opbouw. Dit betekent dat de eerste levels van een quiz makkelijker zijn dan de laatste levels.

Kijk voor alle vragen op de Squla helppagina