Technologie staat bij Vodafone centraal, maar eigenlijk zijn het de mensen die werken met deze technologie, die de business vooruit helpen. De wereldwijde pandemie roept nieuwe vraagstukken op voor tech bedrijven, en heeft de rol die wij daarin moeten spelen meer uitgelicht en belangrijker gemaakt.

Daarom stellen we onszelf een aantal belangrijke vragen: Doen we genoeg om de samenleving vooruit te helpen? Genoeg om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan gaan in nieuwe ontwikkelingen. En genoeg om onze impact op de aarde te minimaliseren?

Wij geloven dat, wanneer we als mensen samen werken met technologie, we deze vragen kunnen beantwoorden. En we samen kunnen zorgen voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Together we can.

Bekijk de Samsung Galaxy Note20 in actie

5G

Met de 5G technologie van Vodafone gaan er nieuwe werelden open. Zo kan topwielrenner Tristan Bangma met 1% zicht nu zelfstandig fietsen. En biedt het ongekende mogelijkheden voor de zorg.

DreamLab

Dreamlab gebruikt de collectieve rekenkracht van mobiele telefoons én het krachtige Vodafone netwerk om medisch onderzoek te versnellen. En hoe meer mensen de app gebruiken, hoe sneller dat gaat. Zo gebruiken we technologie voor een betere toekomst.