Healthy & Fit Editie

Verdienen met sporten

Heb jij soms ook even geen zin om te sporten? Gelukkig zijn er apps die je daarbij kunnen helpen. De Pact app was zo’n app. Was, want de app is inmiddels niet meer beschikbaar.

Het idee van die app is wel heel leuk. Met Pact sloot je namelijk een pact met jezelf. Door je persoonlijke doelen bij te houden kon je geld verdienen. Houd je je doelen niet bij? Dan ben je jouw inzet kwijt. Het ging niet om grote bedragen, zo’n 30 cent tot € 5 per week, maar genoeg om je van de bank richting de sportschool te krijgen.

Heb jij soms ook dat duwtje in de rug nodig? Bekijk dan eens deze handige apps:

Habit-Bull

Met deze app stop je makkelijk met slechte gewoontes en leer je goede gewoontes aan. Maak van roken of nagelbijten verleden tijd en werk aan je gezondheid door bijvoorbeeld regelmatig te bewegen.

Stronglift 5x5

Dit is een van de meest gebruikte fitness apps voor alle niveaus. Met behulp van handige filmpjes leer je alles over de juiste houding en technieken bij het uitvoeren van oefeningen zoals squats en bankdrukken.

Headspace

Met de Headspace app creëer je rust in je hoofd. De korte meditatieoefeningen kun je overal en altijd toepassen. Wanneer je in de trein zit bijvoorbeeld of tijdens de lunchpauze. Je kunt 10 dagen gratis mediteren en als je tevreden bent overstappen op een betaald abonnement.

Seven Minute Workout

Geen tijd om naar de sportschool te gaan maar wel fit blijven? 7 Minute Workout app biedt korte, intensieve workouts aan van 7 minuten. Je kunt deze makkelijk thuis uitvoeren waardoor je tijd bespaart en toch in vorm blijft.
[an error occurred while processing this directive]