The Living Edition

De online keukenhulp

Inspiratie voor in de keuken komt tegenwoordig in allerlei vormen en maten. Waar je voorheen inspiratie putte uit kookprogramma's, kookmagazines of oma's receptenboek, wijken we vandaag de dag steeds meer uit naar apps en social media. We hebben onze favorieten even voor je op een rijtje gezet.

Koken met Vjeze Fur

Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, kookt erop los op Instagram TV. Onder de hashtag #lekkerfred vind je ludieke video's van zijn favoriete gerechten. Zoals Tagliolioni met schelpies of risotto met parmezjano en paddestoeljen.

Koken met Shane Kluivert

Shane, het jongste zoontje van Patrick Kluivert, is nog geen ster op het voetbalveld, maar scoort goed met zijn kookprogramma Koken met Shane. In korte video's laat de kersverse BN'er zien hoe eenvoudig het kan zijn om lekkere gerechten te bereiden.

Kookapps

Naast kookprogramma's en -video's bieden de App Store en Play Store een waslijst aan handige apps zoals Sidechef en Kitchen Stories. Maak een keuze uit een van de duizenden recepten en bekijk stap voor stap hoe je ze bereidt. Eet smakelijk!

Sidechef
Kitchen Stories

Hapklare kookvideo's

Ben je op zoek naar snelle inspiratie? Of ben je gewoon ongeduldig? Volg dan de accounts Buzzfeed Tasty, Proper Tasty of Foodnetwork via Facebook, YouTube of Instagram. Door middel van korte montages achterhaal je hoe je bijvoorbeeld een smakelijke schaal nacho's klaarmaakt.

Buzzfeed Tasty