The Living Edition

Een Smart Home vanaf €50

‘Zet de douche aan op mijn favoriete temperatuur’, mompel je vanuit bed nadat je de wekker snoozet. ‘En zet ‘t licht ook maar op standje ochtend.’ Hoewel een Smart Home soms als een prijzige ver-van-je-bed-show klinkt, begint een iets wijzere woning al vanaf 50 euro. Zoals de slimme verlichting Philips Hue en de deurbel Google Nest.

Een snelle Wifiverbinding in huis, zorgt ervoor dat je alles uit deze nieuwe toepassingen haalt. En met een optimale mobiele internetverbinding, blijf je ook buitenshuis in control.

Praat met je huis

Wil je een stapje verder dan slimme lampen? Kijk dan eens naar de voice assistants. Siri en Google Home zijn helemaal hot and happening. Deze spraakgestuurde technologie gaat een grote rol spelen in het huis van de toekomst.

‘Verwarm de oven voor op 220 graden.’ ‘Speel mijn Hazes lijst af.’ Met de voice assistants wordt ‘t allemaal mogelijk. Heel handig als helpende hand in huis, maar ook als je even de show wilt stelen op een gezellige avond. En als je dan ook 'If This Then That' in de mix gooit, wordt het helemaal een feestje.

If This Then... wat?

Nee, If This Then That! Hiermee kun je al je slimme apparaten en apps laten praten met elkaar. Dat het journaal start zodra je thuiskomt bijvoorbeeld. Of dat een lampje aanspringt zodra je pizza er is.

Klinkt futuristisch, maar het werkt verrassend eenvoudig: via de website of de app - die zowel voor Android als iOS beschikbaar is - verbind je apparaten en applicaties aan elkaar. Er is al behoorlijk wat voorwerk gedaan door technologische slimmeriken, dus binnen een paar klikken krijg jij je huis al aan het praten.

If This Then That

Een slimme combinatie voor je Smart Home

Wil je het liefst vandaag nog van start met je Smart Home, maar heb je de slimme combinatie van Vodafone 4G en Ziggo Wifi nog niet? Bekijk dan het exclusieve aanbod en haal het maximale uit je Smart Home!

Check de combinatie