The Living Edition

Virtueel verbouwen

Probeer een nieuw kleurtje voor je muren of bekijk wat voor meubels je interieur zouden opleuken. En hier hoef je niet eens je stoel voor uit te komen! Met deze apps kun je eindeloos experimenteren en allerlei combinaties uitproberen.

Een opfrisbeurt voor je interieur

Is je woonkamer bijvoorbeeld toe aan een nieuw likje verf? Bekijk dan de apps Paint Tester of Project Color - Home Depot. Maak een foto via de app en verf er digitaal op los!

Paint Tester
Project Color – Home Depot

Staan je muren strak in de lak, maar zijn je meubels hard toe aan een update? Dan zijn Houzz en Ikea Place je beste vrienden! Plaats virtuele meubels waar je maar wilt en je ziet direct de perfecte matches voor jouw woonkamer.

Houzz
Ikea Place

Zit er geen millimeter naast

Je gaat verbouwen of staat op het punt jouw eerste eigen optrekje in te richten. Daar komt het nodige meetwerk bij kijken. Met AirMeasure of de Measure App is je telefoon het enige dat je nodig hebt. Scan de ruimte alsof je een panorama maakt en je weet meteen of dat leuke kastje wel of niet past.

AirMeasure

Wil je al jouw klusprojecten waterpas hebben, maar heb je daar de tools niet voor in huis? Geen probleem! Download de iHandy Level app en je bent klaar om waterpas verder te klussen. Tip: kalibreer de app eerst zodat je er geen graad naast zit:

  1. Vind een vlak oppervlak
  2. Leg je telefoon of tablet plat neer op ‘t oppervlak met het beeldscherm en oplaadpunt naar je toe gericht. Zodra de graden stoppen te schommelen, druk je op de kalibreerknop
  3. Draai hem daarna een kwartslag, zet hem overeind en druk weer op dezelfde knop
  4. Draai hem tot slot nog een kwartslag - zodat de onderkant van je telefoon of tablet tegen het vlakke oppervlak aanzit - en druk op de knop. Nu is ‘ie klaar voor gebruik!
iHandy Level