Stabiel en veilig IoT-netwerk
Onze netwerkoplossingen

Connectiviteit voor IoT

Solide verbindingen voor steden, landbouw en dijkbewaking. Of juist slimme toepassingen in lichtgewicht wearables - en dat alles supergebruiksvriendelijk, klaar om mee aan de slag te gaan. Deze technologieën staan voor u klaar.

 

LTE-M

Van wearables en noodknoppen tot connected cars

LTE-M staat voor long term evolution for machines. Dat is een mondvol, maar het is de technologie voor een langeafstandsnetwerk dat weinig energie vraagt. Daarmee kunt u allerlei toepassingen met elkaar verbinden via IoT en M2M (machine to machine). De voordelen:

  • geschikt voor uiteenlopende mobiele en spraaktoepassingen
  • ondersteunt in-vehicle hand-over
  • batterijen gaan tot 10 jaar mee
  • groter bereik in gebouwen dan standaard telefoonverbindingen
  • betere ontvangst dan vergelijkbare lange afstandsnetwerken

LTE-M is zeer geschikt voor spraaktoepassingen in wearables en bij noodknoppen, en voor mobiel gebruik bij track & trace, connected cars en beheer van losse goederen. Het is IoT op z'n veiligst, ook omdat het naadloos samenwerkt met NB-IoT.

Netwerkoplossingen
NB-IoT

Sterk en snel, zuinig en grootschalig

Net als LTE-M is ook Narrow Band Internet of Things een Low Power Wide Area techniek. Supersnel en sterk, zodat het signaal zelfs door dikke muren en dijken heen gaat. De batterijen van sensoren gaan extra lang mee. Zo biedt NB-IoT:

  • gegarandeerde beveiliging via vaste en mobiele verbindingen, ook voor breedband
  • geen nieuw netwerk nodig: het is een softwareupgrade van uw bestaande netwerk
  • wereldwijde ondersteuning door alle grote partijen

NB-IoT is ideaal voor industriële en grootschalige toepassingen, bijvoorbeeld als slimme technologie in steden en gebouwen, landbouw en veeteelt. Of denk aan energiebesparing en beveiliging tegen overstromingen. Werkt strak samen met LTE-M. 

Meer weten over IoT?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze IoT-experts

netwerkoplossingen
Vodafone IoT-platform

Direct aan de slag en alles in de hand

We hebben de interface van ons IoT-platform zo intuïtief mogelijk gemaakt. Bedrijven kunnen IoT-toepassingen bouwen die op het grootste netwerk ter wereld draaien. Verder leveren we er een hele reeks kant-en-klare API's bij. Dat maakt integratie met toepassingen van derde partijen een stuk eenvoudiger, bijvoorbeeld met een platform voor data analytics.

Als beheerder beschikt u over praktische tools om op afstand apparaten te monitoren en hun prestaties te verbeteren. Kortom, u kunt direct aan de slag en u heeft alles in de hand. Met dit platform kunt u de komende jaren in uw eigen tempo blijven groeien, lokaal en wereldwijd.

netwerkoplossingen

Lees meer over IoT

Empty list (select items)