Een cloud oplossing is het allerbeste

Alfa-BetaRoto maakt verpakkingen voor ijsjes, scheermesjes, gebotteld water, diervoeding, wasmiddelen en snacks. Het Griekse bedrijf werkt voor grote merken, zoals Barilla, Bic, Frito-Lay en Nestlé. Ongeveer zeventig procent van de jaaromzet wordt buiten Griekenland behaald.

Uitdaging

In juli 2011 werd het bedrijf zwaar getroffen door brand. Het vuur verwoestte het gebouw en de belangrijkste IT systemen. Een productielocatie in Athene werd heropend, een kleine concurrent in de omgeving van Thessaloníki aangekocht en productiecapaciteit gehuurd. Daardoor veranderde processen ingrijpend en werd gezocht naar een communicatie-infrastructuur die deze veranderingen ondersteunde.

Oplossing

Vodafone bood Office 365 aan. Een hosted oplossing vanuit de cloud die Microsoft tools combineert met de mobiele diensten van Vodafone. Waarmee medewerkers ook buiten kantoor beveiligd toegang hebben tot relevante informatie. Ongeacht of ze met een iPhone, een Android toestel, PC, Mac of laptop werken.

Resultaten

Alfa-Beta Roto heeft niet hoeven investeren in dure serverapparatuur en betaalt nu een vast maandelijks bedrag aan operationele kosten. Erg belangrijk was de extra zekerheid van een hosted oplossing bij rampen. En nieuwe gebruikers en toepassingen kunnen naadloos worden toegevoegd zolang de groei van het bedrijf daarom vraagt.

Delen

Ready Business in de praktijk

Think Drinks
Think Drinks

“We kunnen nu flexibel inspelen op onze klanten”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop