De overtreffende trap van een Ready Business

Als innovatieve online retailer ontketende Amazon een revolutie binnen de boekenverkoop. Tegenwoordig verkoopt Amazon ook muziek, films, mode en nog veel meer. Met haar 100% focus op klantervaring, gestroomlijnde processen, kostenbeheersing en gebruik van innovatieve technologie is het bedrijf ondertussen de overtreffende trap van een Ready Business.

Uitdaging

Amazon wilde ook binnen de e-book markt een revolutie ontketenen. En zocht een partner die op Kindle e-readers een dataverbinding mogelijk maakte. In meer dan 150 landen, zonder contract en extra kosten.

Oplossing

Vodafone leverde een slimme sim voor Kindle e-readers die zelf zijn locatie herkent. En lokaal het juiste netwerk kiest. Met één connectiveitscontract voor Amazon binnen meerdere markten.

Resultaat

Met onze oplossing versimpelde Amazon het proces om wereldwijd hardware te lanceren. Door een direct werkende verbinding en 1-klik registratie verbeterde de gebruikerservaring. En met met één connectiveitscontract voor meerdere markten verlaagde de retailer haar operationele kosten.

Delen

Ready Business in de praktijk

VANMOOF
VANMOOF

“Met Internet of Things-technologie breken we de markt voor de stadsfiets open. Wereldwijd”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop