Hoewel het op de achtergrond complex is willen we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken.

eVision Industry Software maakt zogenaamde control of work software waarmee operationele processen beheersbaar en controleerbaar worden voor bedrijven in de petrochemische industrie zoals raffinaderijen en boorplatforms. Voor het leveren van internationaal maatwerk is het van cruciaal belang om de communicatie met de lokale kantoren en de klanten ter plekke goed geregeld is.

Uitdaging

In alle stadia van de samenwerking vindt er communicatie met de klant plaats: voordat de software is verkocht worden demonstraties gegeven die niet altijd face to face kunnen plaatsvinden; tijdens de oplevering is communicatie essentieel tussen de projectteams, de ontwikkelaars en de klant; daarna vinden trainingen plaats, en afstemming met de klant. En dat alles gebeurt internationaal. Lokale developersteams moeten altijd goed verbonden zijn met de relevante klanten. Vanwege de snelle groei was ook de schaalbarheid een eis.

Oplossing

eVision maakt gebruik van Skype for Business om dit alles mogelijk te maken. Als oplossing voor volledige telefonie, gecombineerd met functies als chat en video. En daarnaast ook voor het geven van online demo’s, screensharing, conference calls enwebinars

Resultaat

Onze developers in Den Haag en onze klanten en onze klanten op verre lokaties zijn nu verbonden met elkaar. En daar zitten het salesteam en de consultants tussen. Die kunnen nu efficiënt met elkaar communiceren, via beeldoverdracht en het eenvoudig delen van schermen en presentaties. "Voor de meeste mensen binnen ons bedrijf is het heel normaal om zo te werken. Zaken moeten eenvoudig zijn, complexe dingen makkelijk maken zit in ons DNA, en dat verwachten we ook van onze leverancier."

Delen

Video: Werken met Unified Communications

Zo werkt Ready Business

  Ready Business in de praktijk

  CMS
  CMS

  “Wij vinden het belangrijk altijd en overal bereikbaar te zijn…”

  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

  Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

  1. Contactgegevens

  Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

  2. Hoe kunnen wij u helpen

  3. Uw bedrijf

  Abonneer u op onze nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

  Shop