Flexwerken met Skype for Business

De gemeente Zeist heeft bijna 400 medewerkers, en maar 180 vaste werkplekken in haar nieuwe gemeentehuis. Iedere werkplek is dus een flexwerkplek, en medewerkers bellen daarom via het flexibele Skype for Business. De gemeente Zeist is in Nederland één van de pioniers geweest bij het invoeren van Skype for Business.

Uitdaging

De nieuwe werkwijze was voor veel medewerkers een grote stap. Overal bereikbaar zijn via het werknummer, ook thuis, vroeg een andere manier van omgang met elkaar en klanten. Daarom is er voor, tijdens en na het uitschakelen van de oude telefooncentrale ook veel aandacht besteed aan het omschakelen van de organisatie naar de nieuwe manier van werken.

Oplossing

Medewerkers van Cloud Productiviteit Vodafone waren erg belangrijk bij deze omschakeling. Zij deden de technische implementatie, maar dachten ook na over de inrichting van de organisatie en communicatie. En zorgden er voor dat beide kanten genoeg aandacht kreeg. Door de Gemeente Zeist regelmatig te vragen naar specifieke zaken en het waarom ervan, hielden ze de gemeente een spiegel voor.

Resultaat

Meer efficiëntie en een kostenbesparing van bijna dertig procent. De Gemeente Zeist verbeterde haar dienstverlening, en is nu bijvoorbeeld ’s avonds telefonisch bereikbaar. Door de flexibiliteit van Skype for Business kunnen medewerkers eenvoudig thuis werken. Veel andere mogelijkheden worden nog onderzocht door Gemeente Zeist. De gemeente kan haar service, zonder opnieuw investeringen te hoeven doen, nu steeds blijven verbeteren.

Delen

Ready Business in de praktijk

Mimaki
Mimaki

“Met deze communicatie-oplossing zijn we klaar voor de toekomst.”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop