De flexibiliteit van een internationale marktleider

Mimaki blinkt uit in grootformaat printers en snijmachines voor uiteenlopende markten. De Europese tak van de marktleider is verantwoordelijk voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vanuit Diemen, en kantoren in München, Istanbul en Parijs, bedient dit snelgroeiende bedrijf haar internationale klanten.

Uitdaging

Om marktleider te blijven is innovatie en vernieuwing noodzakelijk. Dat geldt voor ieder onderdeel en daarom wilde Bart Heuvel, ICT-manager bij Mimaki, de bedrijfscommunicatie klaarstomen voor de toekomst. Hij begon een zoektocht naar een flexibele, geïntegreerde communicatieoplossing waarbij kosten, internationale dekkingsgraad en overzicht een rol speelden. Allemaal in één keer ondergebracht bij één aanbieder, waar de lijnen kort waren.

Oplossing

Een grote partner met een wereldwijd netwerk heeft veel voordelen voor een internationaal bedrijf. Daarom kwam Heuvel uit bij Vodafone. De mobiele telefonie was er al ondergebracht, nu kwam ook vaste telefonie aan de beurt. In een volgende stap gaan ook de internetlijnen die kant op. Het beheer van telefonie en internet doet Mimaki graag zelf, bij het beheer en implementatie van Skype for Business werden Vodafone-specialisten ingeschakeld.

Resultaat

Mimaki ziet nieuwe kansen, vooral met Skype for Business. Er zijn plannen voor klantcommunicatie via Skype, en de eerste online meeting met Japan is een feit. Presentaties delen, eenvoudig internationale collega's erbij betrekken, besparen op reiskosten én laten zien dat Mimaki vooruitstrevend is; allemaal winstpunten, volgens Heuvel. Daarbij scheelt het overzicht van alle diensten op één factuur Finance heel veel werk.

Delen

Ready Business in de praktijk

Gemeente Zeist
Gemeente Zeist

“Met Skype for Business is het mogelijk om mensen onafhankelijk te maken van dat vaste toestel.”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop