Klaar voor snelle groei

Meteen vanaf de start in 1959 weet Brilmij zich te onderscheiden door innovatieve service en sterke klantenbinding. Na overname door Pearle maakt het bedrijf een snelle groei door naar bijna 750 winkels in de Benelux. En met een groeiend aantal winkels en haar enorme klantenbestand zijn goede bereikbaarheid en innovatieve communicatieoplossingen van levensbelang.

Uitdaging

Pearle staat altijd klaar voor snelle groei. Daarom verzekert het bedrijf zich van optimale communicatie tussen filialen, medewerkers en klanten. Zo kan er binnen één week een nieuw filiaal worden geopend, zonder op kwaliteit of service in te leveren. Een goede keus. Want in 2015 werd Pearle alweer gekozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Optiek.

Oplossing

Pearle koos voor de unieke combinatie van Vodafone One Net. Een hosted dienst die vaste en mobiele telefonie integreert, en IP-VPN, waarmee alle kassasystemen voor het hoofdkantoor ontsloten werden. Zonder het tijdrovende beheer van de oude telefooncentrale.

Resultaat

Pearle wist haar bereikbaarheid sterk te verbeteren, bespaarde fors op kosten en kan nu nog sneller inspringen op veranderingen met deze schaalbare oplossing. Er is minder expertise nodig na het wegvallen van het beheer van de telefooncentrale. Eén aanspreekpunt en één helder contract zorgen voor korte lijnen en een goed overzicht over de kosten.

Delen

Ready Business in de praktijk

VANMOOF
VANMOOF

“Met Internet of Things-technologie breken we de markt voor de stadsfiets open. Wereldwijd”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop