Provincie Drenthe is een Ready Business

Bij de provincie Drenthe werken ongeveer 600 mensen aan de inrichting van natuurgebieden, het onderhoud van wegen en kanalen en subsidiëring van verschillende instellingen. Het grootste deel doet dat vanuit Assen, de rest werkt in Groningen. Mobiele toegang tot relevante data binnen een veilige omgeving is daarom van cruciaal belang voor deze provincie.

Uitdaging

Bij de provincie Drenthe werken meer dan 600 mensen. Het grootste deel doet dat vanuit Assen, de rest werkt in Groningen. Iedere medewerker had veilige en mobiele toegang nodig tot relevante data, en dat op ieder moment en vanaf elke locatie. De provincie wilde meteen ook de beheerlast terugdringen en kosten besparen.

Oplossing

Alfons Riesebeek, coördinator beheer en projecten, wist wat hij wilde. Samen met Vodafone zocht hij naar een MDM-oplossing die op alle fronten voldeed aan de wensen van de provincie Drenthe.

Resultaat

Betere beveiligingssoftware zorgde ervoor dat medewerkers veilig mobiel kunnen e-mailen. Het serviceteam heeft meer tijd voor andere zaken en medewerkers lossen zaken zelf op door een training die ze kregen bij de uitrol. De provincie heeft nu altijd de beschikking over de juiste technologie. Ze doet meer met minder medewerkers en heeft substantieel lagere kosten.

Delen

Ready Business voor Midden- en Grootbedrijf

Concrete oplossingen voor uw Ready Business

Ready Business in de praktijk

Hoogheemraadschap van Delfland
Hoogheemraadschap van Delfland

“Uitdagingen komen vooral vanuit gebruikers, bijvoorbeeld door een groeiende vraag naar bandbreedte”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop