De Rechtspraak

Mobility wordt voor de Rechtspraak steeds belangrijker om effectief te kunnen werken. Een belangrijke vraag is dan ook: "Wat kan mobility voor onze organisatie betekenen?". Spir-it, de ICT-dienstverlener van de Rechtspraak, ging daarom op zoek naar een strategisch partner die de organisatie kon helpen om de juiste oplossingen op mobility-gebied te kiezen.

Uitdaging

Binnen de Rechtspraak staat vernieuwing op het gebied van mobiliteit al een aantal jaren hoog op de agenda. Zo werd twee jaar geleden duidelijk dat het gebruik van iPads veel zou kunnen betekenen voor met name de kenniswerkers in de organisatie. De organisatie ging op zoek naar een partner die niet alleen de werknemers in staat stelt effectief en veilig mobiel te werken, maar er tegelijkertijd voor zorgt dat de kosten en het functionele beheer onder controle zijn.

Oplossing

Na een succesvolle pilot van twee maanden, waarbij de medewerkers in staat werden gesteld flexibel te werken, is de MDM-oplossing uitgerold op alle tablets binnen de organisatie. Nu draaien er nu zo’n 2.000 toestellen op de beveiligde software.

Resultaat

Gert Jan van der Burg, Solution Architect bij Spir-it, ziet dat de oplossing zorgt voor inzicht in het aantal toestellen, de geïnstalleerde software en applicaties en meer. Daarnaast is de beveiliging verder aangescherpt. Het is nu alleen voor geautoriseerde medewerkers mogelijk om toegang te krijgen tot bedrijfssystemen. De manier waarop medewerkers werken is enorm veranderd. Mensen kunnen flexibeler en daarmee effectiever werken.

Delen

Ready Business in de praktijk

Brunotti
Brunotti

“De verkoop via internet en mobiel zal alleen maar toenemen.”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop