Razendsnel reageren op klanten

Think Drinks maakt frisdranksiropen, installeert tapsystemen voor diverse soorten bier en cider. Het bedrijf levert service en onderhoud aan cafés en restaurants en werkt voor buitenevenementen en festivals. Ze mag het wereldberoemde Glastonbury, WOMAD en het Bristal Balloon Fiësta tot haar klanten rekenen.

Uitdaging

De afgelegen locatie van het jonge Think Drinks zorgde voor een uitdaging. Glasvezel was er niet en de bestaande breedbandcapaciteit kon de geavanceerde communicatie-toepassingen, die Think Drinks nodig had om klantvriendelijk en snel te reageren, niet aan.

Oplossing

Met Vodafone One Net Express integreerde Think Drinks haar vaste en mobiele telefonie. Het bedrijf kreeg één virtueel telefoonnummer voor ieder toestel, vast of mobiel. Doorschakelen is niet meer nodig, en dat scheelt in de kosten. Met één totaalcontract, één rekening en één voicemail wint Think Drinks veel tijd. En door de gelijktijdige overstap met Microsoft Office 365 van Vodafone kunnen medewerkers tegen een vast laag maandbedrag via de cloud met alle Microsoft programma’s aan de slag.

Resultaat

Er wordt onderling veel effectiever gecommuniceerd, ongeacht de locatie. Hierdoor nam de productiviteit toe. Samenwerken werd een stuk efficiënter door Microsoft Office 365 van Vodafone. En het beheer en budgettering van communicatie is eenvoudiger geworden nu Think Drinks één contract, één rekening en één aanspreekpunt heeft.

Delen

Ready Business in de praktijk

Alfa-BetaRoto
Alfa-BetaRoto

“Een cloud oplossing is het allerbeste”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop