Een Ready Business Retailer speelt actief in op snel wisselende klantwensen

Consumenten staan constant in verbinding met internet. Ze zijn veeleisender, zelfverzekerd en beter geïnformeerd dan ooit. De opkomst van de ‘Clicks and Bricks’-klant, die online zoekt en in winkels koopt, en andersom, is niet te stoppen. Waarmee de grens tussen online en ‘echt’ winkelen steeds sneller vervaagt.

Om voorop te blijven lopen is de integratie van digitaal en winkelstraat noodzakelijk. Door een aantrekkende economie gaan retailers steeds meer actief investeren in nieuwe strategieën om in te kunnen spelen op deze aankomende, snelle veranderingen.

Nieuwe technologie biedt spannende mogelijkheden om klanten te betrekken, ze beter te bedienen en meer te verkopen. Met Vodafone zorgt u voor een connected retail ervaring via kanalen die er het meest toe doen.

Op deze pagina ziet u hoe grote organisaties de winkelervaring van hun klanten veranderen door de inzet van onder andere Wifi, Unified Communications, mobiel en Internet of Things.”

Snel inspelen op verandering.
Wij noemen dat Ready Business. Hoe ver bent u?

Een schaalbare & flexibele organisatie

Een goede operationele wendbaarheid zorgt voor vermogen en flexibiliteit in de communicatie-infrastructuur van uw bedrijf. Zo houdt u controle over de uitgaven en het verbruik van uw communicatiemiddelen. En verzekert u zichzelf tegelijk tegen verlies van klant- en bedrijfsgegevens door een veilige digitale opslag.

Download whitepaper

Verbonden medewerkers in de retail

Uw medewerkers hebben zelf mobiele apparaten om hun persoonlijke leven te delen, informatie te vergelijken, te winkelen en samen te werken. Maak hier gebruik van en zorg dat zij ook binnen uw organisatie verbonden blijven. Met snelle en makkelijke toegang tot alle informatie die ze nodig hebben.

Download whitepaper

Klantgericht werken voor cliënten

U verbetert de ervaring van uw klanten waar en wanneer u kunt. U maakt meer omzet door gebruik van de laatste communicatietechnologie. Klanten kunnen afrekenen met hun favoriete mobiele betaal-oplossingen. En uw nieuwe winkelconcepten met de nieuwste digitale technologie zorgen voor de meest innovatieve winkelvloerervaring.

Download whitepaper

Deze retailer is een Ready Business

Brunotti
Brunotti

“De verkoop via internet en mobiel zal alleen maar toenemen.”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop

Vodafone en Ziggo werken samen