De connected employee: 4G maakt het mogelijk

Voortdurende innovatie in het netwerk, waar 4G uit voortkomt, is essentieel omdat datacommunicatie tegenwoordig voor veel organisaties een hogere prioriteit heeft dan spraakverkeer. Op dit moment kan daarom meer dan 95 procent van de Nederlanders gebruikmaken van 4G. En Vodafone blijft investeren in het 4G-netwerk waarbij vooral de indoor-dekking een belangrijk speerpunt is. Daarnaast blijft Vodafone investeren in de bestaande 2G- en 3G-netwerken.

Ook voor bedrijven die internationaal opereren biedt 4G kansen. Vodafone heeft van alle mobiele providers de grootste internationale 4G footprint. Vodafone biedt 4G-dekking in 44 landen: van Australië en Hong Kong tot Korea en Qatar.

Voordelen

De meeste bedrijven erkennen ondertussen de grote voordelen die een 4G-verbinding hen biedt. Uit de meest recente M2M-barometer blijkt dat voor 85 procent van alle organisaties 4G belangrijk is voor hun Machine to Machine (M2M)-projecten. Dankzij het snelle netwerk komt machinedata razendsnel binnen, meestal zelfs real time.

In het kader van de 4G-uitrol heeft Vodafone het volledige antennepark vervangen, waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste Ericsson-technologie. Alle Vodafone klanten met een 4G-abonnement en -toestel krijgen de hoogst mogelijke beschikbare 4G-snelheid.

Efficiënter

De 4G-technologie gaat slimmer dan eerdere generaties om met de beschikbare capaciteit waardoor de snelheid van de datacommunicatie steeds hoger wordt. Ondertussen is ook 4G+ beschikbaar, een uitbreiding op het 4G-netwerk die nog sneller is Het 4G-netwerk maakt gebruik van ‘carrier aggregation’, het bundelen van lage (800 Mhz) en hoge (1800 Mhz) frequenties. Dit levert een veel hogere snelheid op. Klik hier voor een uitleg over de werking van ons netwerk.

De ontwikkeling houdt zeker niet op bij 4G. Ondertussen doet Vodafone al volop onderzoek naar de mogelijkheden van 5G. Daarvoor hebben we een wereldwijd programma naar de nieuwste mobiele technologieën opgezet waarin we samenwerken met universiteiten en technologiebedrijven.

Profiteer zelf ook van de voordelen van 4G

Ryanair is een Ready Business

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop