Win tijd met digitale facturatie

E-invoicing

Neem contact op met het Vodafone team

Onze specialisten staan voor u klaar.

Vodafone biedt u de mogelijkheid om digitaal uw maandelijkse facturen te ontvangen, die direct in uw systemen kunnen worden opgenomen. Hiermee verdwijnt de tijdrovende en foutgevoelige papieren rompslomp. Dit zorgt voor meer efficiëntie in de logistieke verwerking van facturen.

De oplossing

Elektronische facturatie, oftewel e-invoicing, is een van onze 'e-services', aanvullend op de facturatie-informatie vanuit MyVodafone die we in PDF aanbieden, en Rekeninginzicht/Expense Management met snelle overzichten en CDR-rapportages. De elektronische factuur is een digitale factuur in een standaard formaat, namelijk Universal Business Language (UBL). Alle gangbare business intelligence-programma's en financiéle systemen kunnen met (een kleine aanpassing aan) dit formaat overweg.

digital-pdf

De voordelen

  • Snel en goedkoop: dankzij het automatiseren van menselijke handelingen wordt het administratieve proces sneller en goedkoper
  • Betrouwbaar: geen typfouten meer bij het invoeren, en daarmee minder kosten voor het herstellen van fouten
  • Duurzaam: geen papieren factuur meer, dus goed voor het milieu
  • Eenvoudig doorbelasten: klanten kunnen elektronisch verzonden gegevens direct overnemen in hun eigen computersysteem en zo nodig direct een doorbelasting naar bijvoorbeeld afdelingen maken

Meer informatie

Wilt u meer weten over de naadloze integratie van elektronische facturen in uw systemen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Vodafone Business voor Midden- en Grootbedrijf

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Bel mij terug

Een van onze accountmanagers belt u spoedig terug.

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.