Vodafone biedt u de mogelijkheid om digitaal uw maandelijkse facturen te ontvangen, die direct in uw systemen kunnen worden opgenomen. Hiermee verdwijnt de tijdrovende en foutgevoelige papieren rompslomp. Dit zorgt voor meer efficiëntie in de logistieke verwerking van facturen.

De oplossing

Elektronische facturatie, oftewel e-invoicing, is een van onze 'e-services', aanvullend op de facturatie-informatie vanuit MyVodafone die we in PDF aanbieden, en Rekeninginzicht/Expense Management met snelle overzichten en CDR-rapportages. De elektronische factuur is een digitale factuur in een standaard formaat, namelijk Universal Business Language (UBL). Alle gangbare business intelligence-programma's en financiéle systemen kunnen met (een kleine aanpassing aan) dit formaat overweg.

De voordelen

  • Snel en goedkoop: dankzij het automatiseren van menselijke handelingen wordt het administratieve proces sneller en goedkoper
  • Betrouwbaar: geen typfouten meer bij het invoeren, en daarmee minder kosten voor het herstellen van fouten
  • Duurzaam: geen papieren factuur meer, dus goed voor het milieu
  • Eenvoudig doorbelasten: klanten kunnen elektronisch verzonden gegevens direct overnemen in hun eigen computersysteem en zo nodig direct een doorbelasting naar bijvoorbeeld afdelingen maken

Meer informatie

Wilt u meer weten over de naadloze integratie van elektronische facturen in uw systemen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Delen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop