Om de slimme machines de volgende stap te laten zetten, is een nóg sterker netwerk nodig.

NarrowBand-Internet Of Things (NB-IoT) is een zogenaamde Low Power Wide Area-techniek die op een efficiëntere manier dingen met internet verbindt. Dit nieuwe, supersnelle netwerk maakt de connectie zó sterk dat het signaal met gemak door dikke muren of zelfs dijken heen kan. De batterijduur van de sensoren is door deze techniek ook stukken langer. Dat levert talloze nieuwe mogelijkheden op, bijvoorbeeld in de beveiliging tegen overstromingen of het tegengaan van energieverspilling.

Deze evolutie verandert ons dagelijks leven op een manier die velen zich niet kunnen voorstellen. De slimme machines zijn in opmars. Er bestaan containers die de vuilnisman een seintje geven als ze bijna vol zijn, sensoren die de politie vertellen waar een gestolen auto rondrijdt, snoepautomaten die de leverancier tippen, ruim voordat de laatste reep verkocht is. En dat is nog maar het begin.

Geen seconde missen

Wereldwijd maken we 50 miljoen connecties tussen apparaten mogelijk. Daarmee mogen we ons marktleider noemen in de mobiele communicatie tussen apparaten. We werken nauw samen met grote merken als Philips, TomTom en Porsche. Tegelijkertijd steunen we vele startende ondernemers die innovatieve ideeën hebben op het gebied van IoT.

Voordelen van NB-IoT

  • Opereert als enige Low Power oplossing op het gelicenseerde spectrum, waardoor een netwerk operator veel meer controle heeft over het verkeer op het spectrum.
  • Beveiliging via vaste en mobiele verbindingen, ook voor breedband
  • Vereist geen nieuw netwerk, het betreft een softwarematige upgrade van het bestaande netwerk. Hiermee sluit het naadloos aan op onze bestaande netwerkoplossingen
  • Wordt wereldwijd ondersteund door alle significante spelers in de markt, gezamenlijk beheren ze 3.2 miljard connecties
  • Biedt u de gegarandeerde vertrouwde security, zoals u die mag verwachten van uw connectiviteitsleverancier.

Delen

Meer weten?

Bekijk alles over Internet of Things

Lees verder

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop