Stimuleer productiviteit

Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) biedt u vele mogelijkheden om toestellen te beheren en naar wens te configureren. U maakt apps, e-mail en content beschikbaar op de toestellen van uw medewerkers en biedt hen daarmee de beste productiviteitservaring. Dankzij encryptie, wachtwoord-vereisten en toegangsprofielen blijven uw gegevens veilig en zorgt u voor een naadloze toegang tot bedrijfsbronnen.

Doe meer met Office 365

E-mail en andere bedrijfsgegevens op mobiele apparaten beveiligen (zonder werkers te belemmeren) is momenteel een van de grootste uitdagingen voor IT. De Microsoft Enterprise Mobility-oplossingen zijn nauw geïntegreerd met Microsoft Office, het ijkpunt voor productiviteitsoplossingen. EMS is vrijwel de enige oplossing die beheerde mobiele productiviteit met Microsoft Office levert op verschillende apparaten. Zo voorkomt u - bijvoorbeeld met beperkingen voor kopiëren, knippen en plakken in de Office apps - eenvoudig dat uw gegevens de beheerde omgeving verlaten.

Gegevensbeveiliging

De informatiebeveiligingsmogelijkheden in EMS dragen bij aan het beveiligen van zeer vertrouwelijke documenten op bestandsniveau. Medewerkers kunnen zo goed als elk bestand versleutelen, een gedetailleerde toestemming bepalen en het gebruik van de bestanden volgen. Zo verzekert u zich ervan dat alleen de juiste mensen binnen en buiten uw organisatie toegang krijgen tot e-mailbijlagen en documenten, waar de bestanden ook zijn.

Voordelen

  • De beste Office-ervaring op mobiel
  • Uitgebreide ondersteuning
  • Gemakkelijk in te stellen op ieder toestel
  • Rust medewerkers uit met beveiligde en naadloze toegang tot bedrijfsmail en documenten
  • Houd privé en zakelijke gegevens gescheiden

Delen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Shop