Onmiddellijke toegang tot bedrijfsgegevens

Het Enterprise Mobility Management platform van MobileIron voldoet aan de eisen van zowel de eindgebruiker als IT, zodat uw organisatie echt Mobile First kan worden. Eindgebruikers hebben onmiddellijke toegang tot essentiële bedrijfsgegevens op het apparaat van hun keuze. In plaats van veel tijd te spenderen aan het beveiligen van apparaten, kunt u als organisatie meer tijd steken in innovaties en uw core business.

Beheer en beveilig bedrijfsgegevens

Het MobileIron platform is speciaal gebouwd voor organisaties om mobiele apparaten, applicaties en content te beveiligen en managen, terwijl het uw medewerkers toestelkeuze, privacy en een naadloze gebruikerservaring biedt.

MobileIron stelt IT in staat om mobiele apparaten op meerdere besturingssystemen vanuit een centraal console te beheren en beveiligen. Dit maakt veilige zakelijke e-mail, automatische toestelconfiguratie, certificaat-gebaseerde beveiliging en het wissen van bedrijfsgevoelige gegevens mogelijk op zowel zakelijke als privé toestellen.

Bouw een eigen App Store

Apps beschikbaar maken voor medewerkers was nog nooit zo makkelijk. Met deze mogelijkheden kan IT de gehele applicatie lifecycle beheren. Apps kunnen, mits beschikbaar in de officiële App Stores, worden aangeboden in een zakelijke App Store. Uw medewerkers hebben zo direct toegang tot de apps die hem of haar productief maken. Wanneer de apps op het toestel zijn geïnstalleerd kunnen ze worden beveiligd en door middel van containers worden gescheiden van privé apps.

Voordelen

  • Iedere medewerker heeft beschikking over de juiste apps en content op een toestel naar keuze
  • Zakelijke en privé toestellen worden beheerd vanuit één centraal console
  • Ondersteunt ook laptop besturingssystemen, zoals Windows 8.1 en OS X
  • Voer hetzelfde beleid op elk besturingssysteem
  • Beveilig het volledige toestel met behoud van privacy en gebruikerservaring

Delen

Ready Business in de praktijk

Spir-it
Spir-it

“Zonder een goede en veilige verbinding zijn we nergens”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop