Beveilig uw smartphones en tablets op afstand en beheer uw mobiele apps en content. Kies uw favoriete EMM-beheerplatform en servicemodel.

Beheer mobiele apparaten en data en geef collega’s veilig toegang tot apps en bedrijfsinformatie, zodat zij effectief hun werk kunnen doen. Kies een Enterprise Mobility Management (EMM) beheerplatform voor alle operating systemen waar u graag mee werkt. Wilt u samen uitzoeken welke EMM-oplossing en welk EMM-servicemodel het beste bij u past? Bel ons direct of maak een afspraak met een adviseur.

Verbeter uw productiviteit

Wij helpen u om makkelijker en effectiever dan ooit samen te werken en te communiceren met elkaar, partners en uw klanten. Onderdeel hiervan is het gebruik van mobiele applicaties en toegang vanuit uw mobiele toestel tot relevante bedrijfsinformatie.

Versterk uw beveiliging

Onze EMM-oplossingen bieden als basis altijd mobile device management (MDM) en mobile security management (MSM). Hiermee draagt u zorg voor de juiste beveiligingsprofielen op uw mobiele apparatuur en weert u onveilige toestellen van uw bedrijfsnetwerk.

Verhoog uw serviceniveau

U kunt gebruik maken van een volledige ‘service wrap’ rondom onze EMM-oplossingen. Van een snelle implementatie en ondersteuning op basis van een SLA, tot advies, project management en volledige uitbesteding van alle operationele zaken aan onze experts.

Ready Business in de praktijk

Provincie Drenthe
Provincie Drenthe

“Iedere medewerker veilige en mobiele toegang tot relevante data”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop