SignaalPlus Enterprise Connect

De combinatie van de IT/IPT-communicatie met het mobiele netwerk van Vodafone

SignaalPlus Enterprise Connect zorgt ervoor dat aanvullende diensten mogelijk worden door de slimme integratie van uw lokale IT-communicatie met de Vodafone inpandige dekkings- en capaciteitsoplossing. Denk hierbij aan de mobiele telefoon die een integraal onderdeel uitmaakt van uw telefooncentrale op het moment van binnenkomst in het pand.

Andere voorbeelden zijn het lokaal afhandelen van berichtenverkeer/(zorg)alarmen en het creëren van een extra mobiel netwerk onafhankelijk van buitennetwerk van Vodafone. Zo kunt u intern altijd blijven communiceren, zelfs in het geval van een calamiteit op het vaste en/of mobiele netwerk, waardoor uw (kritieke) business processen blijven functioneren op uw mobiele telefoon.

SignaalPlus Enterprise Connect bouwt voort op de SignaalPlus oplossing gebaseerd op Spidercloud: Kantoorgebouwen worden steeds energiezuiniger. Een goede ontwikkeling, maar bepaalde constructies en moderne bouw- en isolatiematerialen dempen het mobiele signaal. Hierdoor is er mogelijk niet overal in het pand optimaal bereik en vallen gesprekken soms gedeeltelijk of zelfs helemaal weg. De dienst zorgt voor goede inpandige mobiele dekking en capaciteit, onafhankelijk van de mast bij u in de buurt.

Voordelen

  • Zekerheid: gegarandeerde inpandige dekking en capaciteit, onafhankelijk van buitenmast/macronetwerk en zelfs als alle externe verbindingen (vast en mobiel) wegvallen, blijft u intern mobiel bereikbaar.
  • Security: alle verbindingen zijn beveiligd tegen inbreuk van buitenaf voor zowel vast en mobiel
  • Productiviteit: slechts één device nodig voor koppeling aan de belangrijke communicatiesystemen
  • Makkelijk inzetbaar: snelle implementatie met weinig impact op locatie
  • Zorgeloos: vaste maandelijkse kosten, geen grote investeringen nodig
  • Te combineren zakelijke vaste diensten en hosted telefonie-oplossingen van Vodafone: One Net Enterprise, PCC, Skype for Business

Meer informatie

Heeft u aanvullende vragen? Bel 0800-0500 of neem contact op met uw accountmanager.

Bekijk de video

Delen

Ready Business voor Midden- en Grootbedrijf

Concrete oplossingen voor uw Ready Business

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop