Het verlengstuk van Enterprise Mobility Management

Het beginpunt voor Wandera is de lichtgewicht app op het toestel van uw medewerkers. De mobiele app is gebruiksvriendelijk en helpt gebruikers zich bewust te zijn van hun dataverbruik en waarschuwt ze als er een serieuze inbreuk wordt gedaan op de beveiliging van het toestel.

Wandera integreert met grote MDM en EMM-oplossingen MobileIron en AirWatch om een nog beter inzicht te bieden. Maar Wandera detecteert ook toestelconfiguraties die met alleen een MDM-oplossing onopgemerkt zouden zijn gebleven, zoals semi-jailbreak.

Het hart van de oplossing

De Wandera Cloud Gateway geeft real-time inzicht in het gebruik van mobiele data binnen uw organisatie. Al het verkeer van uw medewerkers, van mobiele browsers tot apps, wordt via Wandera’s gateway herleid en geanalyseerd om bedreigingen direct te identificeren en acties uit te voeren op basis van uw beleid. En dit alles zonder impact op de gebruikerservaring.

Slimme databesparing

Met de toename van mobiele toestellen, apps, video content en het gebruik van 4G stijgt ook het verbruik van mobiele data. Organisaties hebben vaak geen zicht op dit verbruik en kunnen dit ook moeilijk voorspellen. Wandera maakt het terugdringen van kosten voor dataverbruik makkelijk. Met policies kunnen limieten voor binnenland, buitenland en het gebruik van privé apps worden ingesteld. Daarnaast kan, waar mogelijk, dataverbruik worden verminderd door gebruik van slimme compressie van data.

Voordelen

  • Betaal nooit meer teveel voor data
  • Medewerkers ontvangen slimme notificaties
  • Voorkom dataverlies door phishing, man-in-the-middle aanvallen of malware
  • Maak gemakkelijk een scheiding tussen privé en zakelijk gebruik
  • Ook beschikbaar voor Wi-Fi-verbindingen

Delen

Speciaal voor Midden- en Grootbedrijf

Concrete oplossingen voor uw bedrijf

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Shop