De ‘Ready’ Overheid: meer oplossen met minder middelen

Met budgetten die blijvend onder druk staan, een bevolking die groeit, ouder wordt en minder productief is, staan centrale en lokale overheden steeds vaker voor grote uitdagingen.

Want hoe houdt u de kwaliteit van afvalverwerking op een hoog peil? Kunnen sociale voorzieningen in de toekomst nog verbetert worden? Blijft de aanpak van criminaliteit effectief? En bent u in staat hulp aan kansarme gezinnen te bieden zonder de kosten de pan uit te laten rijzen? Zomaar wat relevante kwesties die vragen om een aanpak van oorzaken, en niet om het blussen van de laatste brandjes.

Op deze pagina laten we u de behoeften van mensen zien, en de beste manier om hen te bedienen en betrokken te houden. U leest over oplossingen die problemen signaleren en aanpakken vóór ze groot en duur worden. En hoe u dit, in samenwerking met het bedrijfsleven, slim en efficiënt voor elkaar krijgt. Daarnaast hopen we u te inspireren met huidige én toekomstige technologieën, ideeën en manieren die een overheid echt ‘Ready’ laat zijn.

Snel inspelen op verandering.
Wij noemen dat Ready Business. Hoe ver bent u?

Veilig en flexibel

Als overheid houdt u graag controle over uitgaven en verbruik van communicatiemiddelen. Privacy- en gegevensbescherming hebben vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. En door een flexibele communicatie-infrastructuur houdt u uw diensten blijvend relevant en effectief.

Download whitepaper

Verbonden medewerkers

Uw medewerkers delen, vergelijken, communiceren en betalen al met mobiele apparaten in hun persoonlijke leven. U zorgt ervoor dat zij ook binnen uw organisatie verbonden kunnen blijven met hun eigen apparaten. Daarmee krijgen zij sneller en makkelijker toegang tot de informatie die ze nodig hebben, en maakt u hun werk efficiënter en eenvoudiger.

Download whitepaper

Doelgericht aan de slag

U gebruikt de laatste communicatietechnologieën om besparingen te realiseren. Innovatieve diensten komen met nieuwe digitale toepassingen snel tot stand. En ondertussen verhoogt u de productiviteit van medewerkers en het gemak voor uw klanten en burgers door implementatie van mobiele betaaloplossingen.

Download whitepaper

Deze Overheidsbedrijven zijn een Ready Business

Provincie Drenthe
Provincie Drenthe

“Iedere medewerker veilige en mobiele toegang tot relevante data”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop

Vodafone en Ziggo werken samen