Business Partners

Ik wil onafhankelijk telecomadvies voor mijn bedrijf, met 30 tot 150 medewerkers.

Alliance Partners

Ik ben op zoek naar een aanvulling op een bestaande dienst, voor een volledige telecomoplossing

Business Partners

Voor bedrijven met 30 tot 150 medewerkers die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken. Vodafone heeft haar Business Partners geaccrediteerd op 4 verschillende Partner statussen op basis van portfolio en expertise. Kies hier uw Business Partner uit één van de volgende 4 Partner statussen.

Authorised Resellers

U bent MKB-er en vraagt zich af welke mobiele of vaste telefonieproducten en -diensten het beste bij uw onderneming passen. Onze Authorised Resellers bij u in de buurt heeft een uitgebreid standaard portfolio en geeft u graag deskundig advies.

In deze categorie bekroond tot Business Partner of the Year: TSP Bombeeck Group

Specialised Partners

Indien u expertise zoekt binnen een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld mobiel of cloud dan bieden Specialised Partners uitkomst. Ze nemen u volledig mee van advies tot verkoop en kunnen u hierin optimaal ontzorgen.

In deze categorie bekroond tot Business Partner of the Year: Direct Managed Specialised: Fredict. Indirect Managed Specialised: Detron

Total Communications Partners

Voor iets complexere telecomwensen, zoals vast-mobiel integratie, kiest u een Total Communications Partner. Zij leveren maatwerk met een hoog serviceniveau en hebben een eigen service desk bij u in de regio.

In deze categorie bekroond tot Business Partner of the Year: Van Delen

Strategic Partners

Strategic Partners kunnen de meest complexe vraagstukken aan. Ze bieden alle producten en diensten, en zijn gewend aan bedrijf kritische projecten. Deze Partners hebben een eigen, hoog gekwalificeerde service desk en een professioneel nazorgtraject.

In deze categorie bekroond tot Business Partner of the Year: PHC tailored telecom

Alliance Partners

Oplossingen die aanvullend zijn op onze diensten, vindt u bij onze Alliance Partners. Een samenwerking met geaccrediteerde partners, zodat wij een volledig geïntegreerde en beheerde ICT-oplossingen aan kunnen bieden met een partij in uw regio.

Managed Telefonie

U wilt af van het beheer van uw telefooncentrale, of overweegt uw TDM-telefooncentrale te vervangen voor een Unified Communications platform. Met Managed Telefonie verzekert u zich van een volledig beheerd telefonienetwerk dat vast en mobiel combineert.

Managed Werkplek

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun werkplekken onder te brengen in de cloud en hun medewerkers altijd en overal toegang te geven tot hun bedrijfsapplicaties. Vodafone werkt op dit gebied samen met een tweetal partners, te weten SLTN Interacces (met de ideale werkplek propositie) en Valid (met de fleXpace propositie).

Kritische communicatie

Daar waar communicatienetwerken het zenuwstelsel zijn van een bedrijfsactiviteit en snel en effectief communiceren belangrijk zijn, biedt Vodafone samen met Ascom een geïntegreerde telefonie oplossing met een intelligente integratie van geavanceerde alarm-, berichtenfuncties en systeembeheer in één krachtig pakket.

  • Ascom
  • Axians
  • sltn
  • valid

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop