Business Partners

Ik wil onafhankelijk telecomadvies voor mijn bedrijf, met 50 tot 249 medewerkers.

Alliance Partners

Ik ben op zoek naar een aanvulling op een bestaande dienst, voor een volledige telecomoplossing

Business Partners

Voor bedrijven met 50 tot 249 medewerkers die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken. Vodafone heeft haar Business Partners geaccrediteerd op verschillende Partner statussen op basis van portfolio en expertise.

Solutions Partners

Voor iets complexere telecomwensen, zoals vast-mobiel integratie, kiest u een Total Communications Partner. Zij leveren maatwerk met een hoog serviceniveau en hebben een eigen service desk bij u in de regio.

Strategic Partners

Strategic Partners kunnen de meest complexe vraagstukken aan. Ze bieden alle producten en diensten, en zijn gewend aan bedrijf kritische projecten. Deze Partners hebben een eigen, hoog gekwalificeerde service desk en een professioneel nazorgtraject.

Alliance Partners

Oplossingen die aanvullend zijn op onze diensten, vindt u bij onze Alliance Partners. Een samenwerking met geaccrediteerde partners, zodat wij een volledig geïntegreerde en beheerde ICT-oplossingen aan kunnen bieden met een partij in uw regio.

Managed Telefonie

U wilt af van het beheer van uw telefooncentrale, of overweegt uw TDM-telefooncentrale te vervangen voor een Unified Communications platform. Met Managed Telefonie verzekert u zich van een volledig beheerd telefonienetwerk dat vast en mobiel combineert.

Managed Werkplek

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun werkplekken onder te brengen in de cloud en hun medewerkers altijd en overal toegang te geven tot hun bedrijfsapplicaties. Vodafone werkt op dit gebied samen met een tweetal partners, te weten SLTN Interacces (met de ideale werkplek propositie) en Valid (met de fleXpace propositie).

Kritische communicatie

Daar waar communicatienetwerken het zenuwstelsel zijn van een bedrijfsactiviteit en snel en effectief communiceren belangrijk zijn, biedt Vodafone samen met Ascom een geïntegreerde telefonie oplossing met een intelligente integratie van geavanceerde alarm-, berichtenfuncties en systeembeheer in één krachtig pakket.

  • Ascom
  • Axians
  • sltn
  • valid

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Shop