Snel inspelen op kansen in uw markt.
Wij noemen dat Ready Business.

Organisaties die veranderingen zien aankomen voordat ze werkelijkheid zijn, zetten concurrenten op achterstand. Met inzet van nieuwe technologie spelen ze razendsnel in op nieuwe markten. Innovatie, flexibiliteit en samenwerking zijn voorwaarde voor hun succes. Bent u Ready?

Schaalbaar en flexibel

U focust op het verbeteren van uw efficiency en wilt snel kunnen inspelen op veranderende behoeften. Flexibele IT en communicatiesystemen waarmee u snel kunt opschalen, houden uw organisatie nu en in de toekomst wendbaar en effectief.

Download whitepaper

Verbonden medewerkers

U geeft medewerkers de mogelijkheid creatief samen te werken, snel te laten reageren op het goede moment én de juiste plek, met de juiste gegevens. Met veilige telecomdiensten die u helpen nieuwe producten te ontwikkelen en andere inkomstenbronnen aan te boren.

Download whitepaper

Klantgericht werken

Uw klant staat centraal in uw organisatie en communicatie is daarbij cruciaal. Daarom neemt u gegronde beslissingen op basis van de behoeften van uw klant. Overzichtelijke communicatietools maken en houden uw organisatie goed bereikbaar.

Download whitepaper

Deze bedrijven zijn Ready Business

VANMOOF
VANMOOF

“Met Internet of Things-technologie breken we de markt voor de stadsfiets open. Wereldwijd”

Concrete oplossingen voor uw bedrijf

Ready Business Center Amsterdam. 100% voor u.

Ready Business Center Amsterdam

Wij nodigen u graag uit om langs te komen in ons nieuwe Ready Business Center in Amsterdam. Een unieke co-creatieruimte, waar we met innovatieve technieken uw huidige en toekomstige behoeften in kaart brengen. Met behulp van gerichte sessies, workshops en seminars komen we tot duurzame oplossingen die uw organisatie een Ready Business maken.

Be Ready Workshops.
Klaar voor een klantgerichte toekomst.

Workshops

U wilt dat uw klant ook in de toekomst centraal staat. Onze Be Ready Workshops vertalen klantgerichte communicatie en productiviteit naar technologie en oplossingen. We delen inzichten vanuit uw sector, en koppelen doelstellingen aan mogelijkheden. Door middel van demonstraties, visies en klantreferenties bouwen we een case waarmee u direct meer uit uw organisatie én uw rol haalt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop