Bent u klaar voor de toekomst?

Uw klant staat centraal in uw organisatie en nieuwe communicatietechnologie is daarbij cruciaal. U neemt gegronde beslissingen op basis van de behoeften van uw klant. We helpen u graag de vertaalslag te maken van klantgerichte communicatie en grotere productiviteit naar technologie en oplossingen. Daarom organiseren we maandelijkse Be Ready workshops.

Kennis delen en mogelijkheden creëren

Het doel van de Be Ready workshop is om binnen uw sector inzichten met elkaar te delen. Om uw doelstellingen te begrijpen en te vertalen naar mogelijkheden die we samen zien. Hiervoor gebruiken we klant referenties, korte visies van onze experts en demonstraties. Zo helpen wij u meer te halen uit uw rol en organisatie door nieuwe technologieën in te zetten en dit om te zetten in een business case.

Uw doelstelling centraal

In het Ready Business Centrum te Amsterdam helpen we u graag uw doelstellingen te formuleren en te realiseren. Een paar voorbeelden:

  • Hoe kan technologie mijn organisatie flexibeler maken?
  • Hoe communiceren we beter met onze klanten (zowel intern als extern)?
  • Hoe kan ik sneller reageren op nieuwe marktontwikkelingen?
  • Hoe stuur ik een steeds mobieler wordende organisatie aan?
  • Welke invloed heeft technologie op uw rol en in uw marktsegment?

Per sessie gaan we met minimaal 2 personen van maximaal 4 tot 5 organisaties uit eenzelfde sector aan de slag om in kaart te brengen hoe technologie u vooruit helpt.

Delen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop