Complexe systemen, eenvoudig onderhoud en beheer.

Collega’s verwachten kwaliteit, gebruiksgemak en toegankelijkheid van uw ICT afdeling. Zonder dat veiligheid de dagelijkse gang van zaken in de weg zit. Dat maakt systemen complex. Waardoor onderhoud en beheer steeds meer tijd en geld kosten.

Door te kiezen voor een geïntegreerde, hosted oplossing bij één aanbieder houdt u zaken eenvoudig en overzichtelijk. Vodafone One Net combineert vaste telefonie, mobiele telefonie en een beheerde telefooncentrale in één dienst. Zo bespaart u tijd en geld. En kunt zich weer focussen op het ontwikkelen en verbeteren van cruciale bedrijfsprocessen.

Voor wie?

Voor office managers die op kosten willen besparen door te kiezen voor de efficiëntie van één aanbieder voor alle communicatiediensten.

Delen

Lees een gedeelte van de whitepaper

Uitbesteden van de telecom-infrastructuur past in een duidelijke trend. Volgens onderzoeksbureau IDC zal het aantal mensen dat mobiel werkt in West-Europa toenemen tot 139 miljoen in 2016, terwijl dat in 2010 nog 97 miljoen was. Deze mensen zijn in grote lijnen onder te verdelen in drie categorieën:mobiele kantoormedewerkers, mobiele externe medewerkers en thuiswerkers. Momenteel verdeelt ongeveer de helft van alle medewerkers zijn werktijd al tussen kantoor, huis en externe locaties.

Het is dus zaak dat organisaties een antwoord vinden op de ontwikkelingen in deze communicatierevolutie. Want de technologie die bedoeld is om effectiever te communiceren wordt zo complex dat het efficiënt werken, groei en kostenbeheersing in de weg dreigt te gaan staan. Zowel klanten als collega’s weten vaak niet welk kanaal ze nu moeten gebruiken om iemand te bereiken.

We willen niet de zorg hebben voor een telefooncentrale op locatie, maar willen dat juist uitbesteden aan een partij die daar verstand van heeft.

Download de whitepaper

Om de whitepaper te kunnen downloaden hebben wij enkele gegevens van u nodig. Na het invullen kunt u het bestand direct downloaden en wordt de download link automatisch per e-mail naar u toegestuurd.

Ready Business in de praktijk

Kraamzorg Rotterdam
Kraamzorg Rotterdam

“Hosted Telefonie helpt onze dienstverlening uniek te maken”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Business nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop