Wat is GigaNet?

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo dat verder gaat dan vast of mobiel. Want meer dan ooit is iedereen met elkaar verbonden - met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.

Krachtig en steeds krachtiger

Het Vodafonenetwerk voor het tweede jaar op rij bekroond met een 9,6 door onafhankelijk onderzoeksbureau P3 en is daarmee één van de beste van Europa. Ook is de OpenSignal award uitgereikt aan Vodafone vanwege de beste video-ervaring via ons netwerk. Zo kijk je bijvoorbeeld altijd en overal die live wedstrijd op je Ziggo Go app, vloeiend en zonder hapering.

Wij blijven steeds werken aan ons innovatieve netwerk. GigaNet is klaar voor de toekomst. En jij dus ook.

P3 award
Opensignal award

Op naar 5G

Het dataverkeer is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 2017 is het verkeer, vergeleken met 2016, bijna verdubbeld! Daarom bereiden we ons voor op de komst van 5G. Dit doen we met meer netwerkcapaciteit, supersnel internet en een nóg stabielere verbinding. Bij de 1G en 2G netwerken was het alleen mogelijk om te bellen en sms'en. Met 5G zijn we klaar voor massale streaming, downloaden en online gamen!

Alles over 5G bij Vodafone

5g
 

Groei mee naar 4G

In januari 2020 zetten we vol in op 4G. Om daar ruimte voor te maken gaan we stoppen met ons 3G-netwerk. Want met het 4G-netwerk van Vodafone beschik jij over véél sneller, veiliger en stabieler internet. Ervaar de technologie van nu én straks en deel, download of stream zoveel je wilt met 4G!

Check hier of jouw telefoon geschikt is voor 4G

Een 4G abonnement

Met alle Vodafone abonnementen heb je standaard toegang tot ons 4G netwerk.
Bekijk

Een 4G telefoon

Bijna alle nieuwe telefoons ondersteunen 4G. Dit controleer je eenvoudig in de specificaties van je telefoon.

Bekijk

Het 4G netwerk

In heel Nederland internetten met de maximale snelheid via 4g.

Bekijk

Prepaid op 4G

Alle prepaid klanten kunnen ook gebruik maken van het 4G netwerk

Bekijk

Landelijke 4G dekking

Op ons sterke netwerk kun je nagenoeg overal in Nederland gebruikmaken van supersnel 4G. Het kan soms voorkomen dat de dekking of het bereik net iets minder is. Denk hierbij aan dikke muren in gebouwen of een (natuur)gebied waar wij geen extra masten mogen plaatsen.

Ben je benieuwd naar de snelheden die behaald kunnen worden op jouw locatie? Bekijk hier de actuele dekkingskaart.

 
 

Ons netwerk op reis

Vodafone biedt 4G in meer landen dan andere providers. Met 158 landen hebben wij hét grootste 4G-netwerk ter wereld! Heb je een leuke reis in de EU voor de boeg? Dan blijf je bellen, sms'en en internetten met 4G-snelheden zoals in Nederland. Je abonnement geldt namelijk in de hele EU.

Bekijk hieronder of jouw bestemming ertussen zit. Ga je op reis buiten de EU óf wil je meer data? Bekijk dan onze andere bundels voor op reis.

Bekijk Landen met een 4G netwerk
Internet of things

Internet of Things

5G speelt een belangrijke rol bij 'Internet of Things' (IoT), de techniek die zorgt dat apparaten communiceren met elkaar en verbonden zijn met het internet. In Nederland bieden we een landelijk dekkend LTE-M-netwerk, dat IoT een stuk effectiever maakt en een groot onderdeel van 5G-technologie vormt.

Ontdek ons krachtige netwerk met één van onze abonnementen

Red Essential

5 GB data

Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Together

40 GB data

Deel je databundel samen.
Onbeperkt bellen en sms'en

Bekijk
Red Pro

Vanaf 5 GB data

Voor zakelijke klanten
Onderling data delen en onbeperkt bellen en sms'en binnen NL
en de EU 

Bekijk de bundels