Laat ons Internet of Things voor u werken

In krap twee decennia heeft onze wereld een digitale dimensie gekregen die zijn weerga niet kent. Nieuwe technologieën en de opkomst van het Internet of Things (IoT) bieden waardevolle inzichten in complexe dynamische ketens en de mogelijkheid om de klantbeleving te verbeteren. De mogelijkheden zijn oneindig, van het optimaliseren van interne processen tot het bedenken van nieuwe digitale producten of bedrijfsmodellen. Wij helpen u graag bij deze digitale transformatie.

Van data naar dienst

Wanneer apparaten, machines of producten via een netwerk met elkaar verbonden zijn, levert dit een schat aan informatie (data) op. Deze data kan ingezet worden om nieuwe diensten en services aan te bieden of zelfs hele nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor. Wij zorgen voor een solide netwerk waarop u kunt bouwen. Nu en in de toekomst.

Maak de digitale stap

Met creativiteit, inzet en de juiste partner kan IoT ook uw organisatie transformeren of helpen nieuwe doelen te realiseren. Internet of Things draait niet om dingen maar om mensen, en wat zij met met IoT kunnen bereiken. Vodafone verbindt al meer dan 20 jaar apparaten en machines met het grootste en snelste netwerk ter wereld. Met meer dan 60 miljoen IoT-verbindingen creëert Vodafone unieke mogelijkheden op het gebied van kostenbesparing, efficiëntie en nieuwe businessmodellen.

Verbonden zoals thuis

In de maatschappij van de toekomst neemt verbondenheid tussen mensen en apparaten, een steeds belangrijkere rol in. Consumenten zijn gewend aan nieuwe technologie en een always-on connectiviteit. Dit verwachten zij ook van de bedrijven waarvan zij producten en diensten afnemen. Wij helpen u om uw klant de optimale beleving te geven op meerdere kanalen en zo het Internet of Things voor u te laten werken.

Concrete oplossingen voor uw organisatie

Door het inrichten van een mobiele werkplek kunnen u en uw werknemers altijd en overal aan de slag, in NL en in de EU. Kijk welke oplossingen van Vodafone bij u passen:

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op

  • 1. contactgegevens
  • 2. Hoe kunnen wij u helpen
  • 3. Uw bedrijf

1. Contactgegevens

Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.

2. Hoe kunnen wij u helpen

3. Uw bedrijf

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop