Created with Sketch. Created with Sketch.
Verleng uw abonnement
U bent bezig het volgende nummer te verlengen: . Terug naar My Vodafone

Skype for Business

Skype for Business

Op afstand en toch contact met uw medewerkers? Installeer dan Skype for Business. Of download handleidingen voor medewerkers.

Installatie

Laptop

Heeft u Skype for Business nog niet geïnstalleerd op uw laptop? De onderstaande instructies helpen u om deze te installeren.

Mobiele telefoon of tablet

Skype for Business voor uw mobiele telefoon of tablet downloadt u van de App Store, Play Store of Windows Phone Store.

Service en ondersteuning

Heeft u een service contract bij uw Skype voor Business abonnement? Gebruik dan de eService Portal of kies voor hulp op afstand.

eService Portal

U kunt met de eService Portal incidenten melden, bestellingen plaatsen en vragen stellen via de eService Portal.

Hulp op afstand

Installeer de software op uw machine. Door deze software te installeren kan Vodafone u op afstand ondersteuning bieden.

Om de software goed te laten functioneren moet uw firewall uitgaand TCP-verkeer doorlaten over poort 5721 naar IP-adres 37.235.8.52 en/of DNS-naam 'monitoring.nexct.nl'.

Handleidingen

Leer de belangrijkste Skype for Business functionaliteiten te gebruiken via de QuickStart Guides en online handleidingen. Of neem een kijkje in het trainingscentrum van Microsoft. Hier vindt u trainingen, handleidingen en extra uitleg.

Instructievideo's

Bekijk hieronder de instructievideo's.