Begin Gemist

Met Begin Gemist kijk je programma's waar je middenin valt direct terug vanaf het begin. Dit kan zolang het programma wordt uitgezonden. Of het nu 5 minuten bezig is, of nog maar 5 minuten duurt.

Bekijk hier alle zenders met Begin Gemist.

Waar vind je Begin Gemist?

Programma's met Begin Gemist herken je aan dit teken en vind je in de TV Gids en de Mini Gids.

Voorbeeld: TV-gids

Voorbeeld: Mini Gids

Begin Gemist starten

Val je middenin een programma dan kun je direct op de desbetreffende zender Begin Gemist starten. Wil je een programma op een andere zender vanaf het begin bekijken? Ga dan naar de TV Gids of de Mini Gids. Om Begin Gemist te starten, druk je op de blauwe knop van je afstandsbediening.

Ook kun je Begin Gemist starten vanuit de programma informatie. Kies hier de optie ‘Begin Gemist’.

Voorbeeld: Programma informatie

Zodra je hebt aangegeven Begin Gemist te willen starten, krijg je een melding op je TV scherm. Selecteer de optie ‘Bevestigen’ en druk op ‘OK’ op je afstandsbediening. Het programma start nu vanaf het begin.

Voorbeeld: Melding als je wilt starten

Je kunt het hele programma terugkijken en even pauze nemen is geen probleem. Dat doe je met deze knop een kan maximaal één uur. Vooruit- en terugspoelen gaat helaas niet.

Begin Gemist stoppen

Heb je genoeg gezien? Stop dan Begin Gemist met de stopknop op je afstandsbediening. De volgende melding verschijnt op je TV scherm:

Voorbeeld: Melding als je wil stoppen

Als je zeker weet dat je wilt stoppen, selecteer de optie ‘Bevestigen’ en druk dan op ‘OK’ op je afstandsbediening. Je keert terug naar de live stream van de zender waar je op dat moment naar kijkt.

Help ons met het verbeteren van onze support pagina's. Via onze rode Feedback knop aan de rechterkant kun je precies doorgeven wat je wel of niet goed vindt aan deze pagina. Is het duidelijk of mis je informatie? Wij gaan met je feedback aan de slag om onze website nóg beter te maken. Omdat we daar heel druk mee zijn krijg je geen persoonlijke reactie.