Programma Gemist

Programma gemist en niet opgenomen? Die kijk je eenvoudig terug via Programma Gemist. Ga naar ‘On demand’ en selecteer ‘Gemist’. Kies de zendergroep waarop het programma te zien was. Nu kun je zoeken op dag, genre of letter. Heb je het programma gevonden, dan krijg je een overzicht van het aantal beschikbare afleveringen en informatie over het programma. Druk op ‘play’ of ‘OK' om de gekozen aflevering af te spelen. Pauzeren, vooruit- en terugspoelen is gewoon mogelijk.

Ook is het mogelijk om direct de Programma Gemist omgeving te openen van de zender die je aan het kijken bent. Dit doe je door rodeknop in te drukken. Nu wordt de Programma Gemist omgeving geopend van de betreffende zender (indien beschikbaar).

Wat er beschikbaar is voor Programma Gemist en voor hoelang bepaalt de desbetreffende TV zender.

Help ons met het verbeteren van onze support pagina's. Via onze rode Feedback knop aan de rechterkant kun je precies doorgeven wat je wel of niet goed vindt aan deze pagina. Is het duidelijk of mis je informatie? Wij gaan met je feedback aan de slag om onze website nóg beter te maken. Omdat we daar heel druk mee zijn krijg je geen persoonlijke reactie.