TV Anywhere installeren

Met de gratis Vodafone TV Anywhere app kun je overal in Nederland TV kijken! De TV Anywhere app geeft je Thuis de beschikking over 23 zenders op je tablet of smartphone en 18 zenders buitenshuis, waarvan 21 in HD-kwaliteit. De app kun je installeren op totaal drie tablets of smartphones.

De Vodafone TV Anywhere app vervangt de Vodafone TV App. Heb je de Vodafone Thuis TV App al, dan hoef je niet een nieuwe app te downloaden. Een simpele update van de Vodafone TV App is voldoende.

Gebruik voor de registratie je TV-klantnummer en TV-pincode.

Installeren en activeren in 4 stappen

1. Download de Vodafone TV Anywhere app in de App store of Google Play Store.

Download de app Download de app

2. Geef in het welkomscherm aan of je een Vodafone Thuis klant of Vodafone Mobiel klant bent en tik op “Inloggen”.

TV Anywhere: Zoeken naar programma's

3. Vul je TV-klantnummer en je TV-pincode in. Je TV inloggegevens vind je in My Vodafone Thuis.

TV Anywhere: Zoeken naar programma's

4. Tik op ‘Inloggen’.

Je krijgt eerst uitleg over de werking van de controls en de TV gids.

Deel wat je kijkt via social media

De Vodafone TV Anywhere A]app kun je koppelen aan je Facebook en Twitter-account, zodat je je vrienden kunt laten weten wat je kijkt. Zij kunnen hierop commentaar geven of je programma's liken. Op deze manier wordt TV kijken nóg leuker!

Je Twitter- of Facebook-account koppelen

Voor Android:
  • Tik in de TV Anywhere app op het Twitter- of Facebook-icoon
  • Tik vervolgens op “Inloggen”
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord
  • Druk op "Aanmelden" of op “App autoriseren”
Voor iOS:
  • Ga op je iPhone of iPad naar “Instellingen”
  • Kies Twitter of Facebook
  • Zet onder “Sta deze apps toe uw account te gebruiken” de optie “Vodafone TV Anywhere” aan

Voorwaarden

Help ons met het verbeteren van onze support pagina's. Via onze rode Feedback knop aan de rechterkant kun je precies doorgeven wat je wel of niet goed vindt aan deze pagina. Is het duidelijk of mis je informatie? Wij gaan met je feedback aan de slag om onze website nóg beter te maken. Omdat we daar heel druk mee zijn krijg je geen persoonlijke reactie.