Maak de mooiste foto's met de iPhone 8 camera

De iPhone 8 camera heeft een upgrade gekregen. Zo maak je sneller foto's en mooiere portretten. Er zijn verschillende filteropties bijgekomen en 4K filmen neemt twee keer minder ruimte in beslag.

iphone 8 plus camera

Snelle camerasensor

De camera van de iPhone 8 lijkt op die van de iPhone 7. Zo heeft de iPhone 8 een 12-megapixel camera aan de achterkant met breedbeeld lens. Het verschil zit 'm onder andere in de sensor, het hart van de camera. De sensor vangt licht op en zorgt ervoor dat je mobiele telefoon dit vervolgens omzet in beeld. De sensor van de iPhone 8 is een stuk sneller dan die van de iPhone 7. Hierdoor maak je supersnel foto's.

Nieuwe ISP

De image signal processor is een chip die alles rondom de camera regelt. Het scherpstellen van de camera, witbalans, belichting en het herkennen van objecten. De iPhone 8 camera heeft een verbeterde ISP. De chip analyseert de omgeving nog voordat je op de knop drukt om een foto te maken. Mensen, licht en beweging worden alvast vastgelegd. Je maakt zo de beste en scherpste foto's.

iphone 8 achterkant
iphone 8 portret

Verbeterde portretmodus

Dankzij de nieuwe ISP en de A11 Bionic chip kun je met de iPhone 8 de mooiste portret foto's maken. Portrait Lightning gebruikt gezichtsherkenning en kijkt naar de diepte in het beeld. Gezichten worden haarscherp op de foto gezet met fantastische schaduweffecten. Maak gebruik van verschillende lichtopties om het gewenste resultaat te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor de optie 'studio light' of 'contour light' voor dramatische schaduweffecten.

Mooiere selfies

Goed nieuws voor de selfie lovers onder ons. De iPhone 8 heeft een 7-megapixel camera aan de voorkant die een upgrade heeft gekregen. Met retina flash, beeldstabilisatie en betere pixel technologie maak je nu nóg betere zelfportretten.

iphone 8 selfies
iphone 8 3 achterkant

Stabiele 4K video's maken

Wil je professioneel aan de slag met video? De iPhone 8 schiet video's in 4K Ultra HD kwaliteit. De resolutie van deze beelden is vier keer zo hoog dan Full HD beelden. Dit betekent dat je bij 4K Ultra HD meer pixels en dus meer details te zien krijgt op het beeldscherm. Beelden zijn enorm scherp en mooi om naar te kijken.

Dankzij de videostabilisatie van de iPhone 8 heb je minder last van schokkend en wazig beeld. En de bestanden nemen twee keer minder ruimte in beslag dan video's die gemaakt zijn met de iPhone 7.

Nieuwe filters, betere flash

Wat kun je nog meer met de iPhone 8 camera? Er zijn nieuwe filters waarmee je kunt kiezen voor meer natuurlijke tinten of klassieke looks. Transformeer je Live Photo's naar een bewegend filmpje. Of gebruik de Slow Sync flitser voor de perfecte foto in het donker.

iphone 8 plus filters
ios 11 ar

ARKit augmented reality

ARKit van Apple is software waarmee augmented reality apps gemaakt kunnen worden. Met iOS 11 wordt de camera-app uitgebreid met een autmented reality modus. Je maakt een foto met je iPhone en daar worden dan virtuele effecten overheen gelegd.

Bestel de iPhone 8

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige Giganet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service