5G icoon

Haal alles uit 5G

Nu tot € 289 korting op de Sony Xperia 1 II 5G 

Deze actie geldt t/m 31 januari bij een Red abonnement.

Sony Xperia

Op zoek naar een nieuwe Sony smartphone? De Xperia toestellen staan voor kwaliteit en stijl. De telefoons hebben een mooi afgewerkt design, liggen prettig in je hand en zijn lekker snel. Bekijk welk toestel het beste bij je past. 

De Sony Xperia 5 II mét 5G

Hij is compact en toch voorzien van de nieuwste technologie; de Xperia 5 II. Deze Sony smartphone is razendsnel, heeft een superscherp display en 4 camera's om je actieve leven mee vast te leggen. Pak die voorsprong bij het gamen dankzij 5G, een hoge verversingssnelheid en krachtige processor.

sony-xperia
samsung galaxy fold

5G met de Sony Xperia 1 II

Met de nieuwe Sony Xperia 1 II ben je klaar voor de toekomst! In combinatie met een Red abonnement maak je direct gebruik van ons 5G-netwerk. Deze allernieuwste Xperia telefoon is daarnaast razendsnel, heeft 4 camera's en biedt veel opslagruimte met zijn 256GB geheugen. Het 6,5-inch OLED beeldscherm is een cinemabreed 4K display met meer pixels dan je nodig hebt. Netflixen wordt een feestje!

Sony Xperia 10 II

Kijk je veel films en series op je telefoon? Dan is een Sony Xperia echt iets voor jou! Het 6,0-inch scherm van de Xperia 10 II telefoon met 21:9 beeldverhouding en natuurlijk kleuren maakt van jouw toestel een mobiele bioscoop. De Xperia 10 II biedt veel opslagruimte, heeft een éxtra camera en is geoptimaliseerd met een speciale gaming-modus. 

De nieuwste Sony Xperia telefoons bekijk je hier | Vodafone
sony-xperia

Sony Xperia 5

Dankzij het 6,0-inch OLED scherm met 21:9 beeldverhouding is de Sony Xperia 5 ideaal als je films op je telefoon kijkt. Met 128GB geheugen is er voldoende ruimte om je muzieklijstjes en series op te slaan. Of je eigen foto's en video's natuurlijk, die je schiet met een van de 4 camera's. 

Vodafone telefoons

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Heb je al internet van Ziggo? Dan profiteer je van vele voordelen:

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Daarom kies je Vodafone

 

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig GigaNet, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij GigaNet. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten