Videoafspraak met een adviseur

Voor hulp met kiezen en vrijblijvend advies

Iedere onderneming is anders, en dat vraagt om andere telecomoplossingen. Heeft uw onderneming, met 5 tot 49 werknemers, hulp nodig met het kiezen van de beste oplossing? Wij helpen u graag vooruit. Plan een afspraak voor een videogesprek met een van onze adviseurs. Net zo persoonlijk, maar dan op afstand. En dit alles natuurlijk gratis en vrijblijvend. Zo legt u - met ons advies - snel weer de focus op uw onderneming.

Advies op maat, via video

Plan een afspraak op een moment dat het u schikt. U ziet gelijk de beschikbaarheid. Een afspraak is vaak al mogelijk binnen 3 werkdagen.

ZZP'er op zoek naar advies? Laat uw gegevens achter.

Vrijblijvend advies via videoafspraak

Wat is een videoafspraak?

Een videoafspraak is eigenlijk hetzelfde als een live gesprek met een adviseur, maar dan op afstand via video. We bespreken dezelfde onderwerpen, delen ons scherm om de mogelijkheden te laten zien en leveren zo een advies op maat. Gratis en vrijblijvend

Vrijblijvend advies via videoafspraak

Snel een passend advies, en door

Met een videoafspraak helpen we u sneller dan met een face-to-face adviesgesprek, vaak al binnen 3 werkdagen. Fijn, want zo kunt u snel met het advies aan de slag om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. 

Videoafspraak ingepland, en dan?

1

U krijgt een bevestigingsmail met daarin een inloglink. Inloggen kan al voor de afspraak, door simpelweg op de link te klikken. Zo kunt u op uw gemak alvast beeld en geluid testen.

2

We snappen dat u als ondernemer een druk schema heeft. Daarom sturen we u 1 uur voor de afspraak nog een e-mail en sms als herinnering aan de videoafspraak.

3

Op het moment van de afspraak klikt u op de inloglink, en u bent direct ingelogd. Geen moeilijke software nodig! De adviseur zit voor u klaar en het adviesgesprek kan beginnen.

Een paar tips voor een succesvolle videoafspraak

  • Gebruik bij voorkeur een laptop of vaste computer. Zo heeft u een groter scherm, wat handig is als de adviseur u de mogelijkheden wil laten zien.
  • Het maakt niet uit of u thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg bent. Maar zorg in ieder geval voor een stabiele (mobiele) internetverbinding.

Privacy voorop

Privacy vinden wij belangrijk. Ook online. Daarom bieden wij het videogesprek aan via een beveiligde omgeving, waar u veilig en één-op-één met de adviseur praat. Maakt u een afspraak, dan ontvangt u de link naar de beveiligde omgeving in uw e-mail.