Met meerdere nummers zakendoen op iPhone 14 met dual sim en eSIM

Gebruikt u de iPhone 14 als zakelijke telefoon, maar ook privé en in het buitenland? Dan gaat het zakenleven een stuk makkelijker worden als u de handigheden van dual-sim gebruikt. Denk aan bereikbaar zijn op twee nummers op één telefoon, en een lokale buitenlandse sim gebruiken naast uw Nederlandse sim. Moeilijk? Welnee. We leggen het graag uit.

Wat is dual sim en hoe werkt dit op mijn zakelijke iPhone 14?

Dual-sim is een functie waarmee u 2 simkaarten in uw toestel gebruikt. Niet elke smartphone is hiervoor geschikt, maar de iPhone 14 wel. Het is mogelijk om een fysieke nanosimkaart te combineren met een eSIM, of om te kiezen voor twee eSIMs. Een eSIM is een digitale versie van de ouderwetse simkaart. Gebruikt u dual-sim op uw zakelijke iPhone 14, dan bent u bereikbaar op 2 nummers.

Vlogs
Vlogs

iPhone 14 voor zakelijk- en privégebruik

Eén van de grote voordelen van dual-sim op uw zakelijke iPhone 14? Eenvoudig werk en privé gescheiden houden. Continu twee telefoons moeten checken en opladen geeft onnodig gedoe, maar met dual-sim is rondlopen met een zakelijke en privételefoon dus niet langer nodig. U bepaalt zelf met welk nummer u belt en internet. En u bent gewoon op beide nummers bereikbaar op uw zakelijke iPhone 14.

Slim met uw iPhone 14 op zakenreis

Bellen en internetten buiten de EU kan prijzig zijn, afhankelijk van de bestemming. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de dual sim functie wanneer u op pad gaat met uw iPhone 14. Koop een lokale simkaart op uw bestemming en bespaar zo op roamingkosten. En dat terwijl u gewoon bereikbaar blijft op uw vertrouwde nummer voor uw zakelijke contacten en klanten.

Vlogs

iPhone 14-serie nú beschikbaar

Kies hier uw favoriete model en combineer 'm met een zakelijk Red Pro abonnement.