25 en 26 maart: het Thuiswerk Summit

Nederland werkt op dit moment al meer dan een jaar vanuit huis. Deze omschakeling vraagt van zowel medewerkers als leidinggevenden flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Het Thuiswerk Summit is een online kennisevent voor iedereen die oplossingen zoekt voor thuiswerken en flexibel werken en vindt plaats op 25 en 26 maart.  

Het Thuiswerk Summit biedt een podium aan meer dan 20 experts en panelleden, verdeeld over vier dagdelen. Onder leiding van niemand minder dan Hans Kazàn, zal een panel van specialisten vanuit de studio ingaan op de onderwerpen die door de sprekers worden behandeld. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers om een break-out room binnen te gaan, om met de sprekers en panelleden dieper om de thema’s in te kunnen gaan.  

Ook Vodafone Business neemt deel aan dit summit om onze ervaringen en adviezen over flexibel werken te delen. Op 26 maart zal marketingdirecteur Vodafone Business Martijn van Lieshout om 11:20 een keynote geven. Hierin licht hij toe welke stappen bedrijven kunnen zetten om een effectieve remote werkomgeving in te richten. Diezelfde dag neemt hij vanaf 13:30 deel aan het panel om te reageren op de onderwerpen van die dag. 

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.

Onderwerpen