Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Alles over veilig werken

Cyberaanvallen kunnen uw bedrijf schaden. Lees over wat ondernemers doen aan cyber security én over hoe u uw bedrijf kunt beschermen tegen phishing, malware, ransomware en datalekken.

#techtalks, video 3: Nooit meer bij meetings hoeven zijn dankzij AI

Hybride werken is nog maar het begin. AI gaat er voor zorgen dat medewerkers straks nooit meer bij meetings hoeven te zijn, zegt Arjen Banach, spreker 3 in de #techtalks van Vodafone Business en Business Insider. De organisatiefuturoloog, in 2018 uitgeroepen tot één van de meestbelovende sprekers van Nederland, ontkracht een aantal misvattingen die we hebben over werk. Banachs advies aan organisaties die het verschil willen maken: laat medewerkers hun werk niet alleen uitvóeren, maar ook opnieuw uitvínden. 

Wie DDoS-aanvallen kan afslaan, kan ongestoord ondernemen

Websites zijn onbereikbaar, werken op kantoor is niet mogelijk, streamingdiensten functioneren niet… Een DDoS-aanval kan een grote impact hebben op uw organisatie. Waar zitten de risico's? En hoe kunt u zich ertegen beschermen?

Waarom u phishing - zeker bij smartphones - serieus moet nemen

Phishing is één van de grootste risico's voor de cyberveiligheid. Vooral phishing-aanvallen op mobiele apparaten hebben een hoog succespercentage. Het is belangrijk om te begrijpen wat het is, zodat u uw bedrijf kunt beschermen tegen phishing-aanvallen.

Ransomware en mkb: tien maal beter beschermd

Nog niet zo lang geleden werd VDL opgeschrikt door een digitale aanval met reusachtige gevolgen. De productie in 103 locaties – waaronder de autofabriek VDL Nedcar in Born – kwam dagen tot weken stil te liggen. Wat zo’n grote organisatie kan gebeuren, is ook mogelijk bij een klein mkb-bedrijf. Daarom: een reconstructie, gevolgd door tien tips voor een betere bewapening van het mkb tegen cybercrime en met name ransomware. 

Cyberaanval op Zelfspodcast? Had maar de Business Scan gedaan...

Even lijkt de nieuwste aflevering van de bekende Zelfspodcast van Sander Schimmelpenninck en Jaap Siewertsz van Reesema te ontsporen. De aflevering over 'Den Nederlandsche film'  wordt onderbroken door een hacker, die zegt toegang te hebben tot de systemen van het duo. Is de Zelfspodcast het slachtoffer geworden van een cyberaanval? "Sander, ik zei het je toch", zegt Jaap, "het is een gatenkaas hier." 

Business Scan helpt Sander Schimmelpenninck groeien

Journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck is een van de eigenaren van het snelgroeiende Tonny Media. Hoewel het hem zakelijk gezien voor de wind gaat, erkent hij dat er ook heel wat leermomenten zijn. Dat bleek onder meer toen Schimmelpenninck de Business Scan van Vodafone Business deed. In deze korte video legt hij uit wat zijn ervaring is. 

8 cyber security actiepunten voor veilig hybride werken

Als er straks bij veel bedrijven wat meer ruimte komt om niet alleen thuis, maar ook af en toe weer eens op kantoor te werken, dan moet dat wel veilig gebeuren. Hybride werken vraagt een scherp oog voor cyber security en informatiebeveiliging, zowel thuis, bij klanten als op kantoor. V-Hub zet de spelregels op een rij die Vodafone Ziggo in de eigen praktijk hanteert voor het ‘hybride tijdperk’. Het draait om acht actiepunten, waarmee elke organisatie veilig kan werken.

Drie dreigingen en hoe u uw bedrijf tegen cyberaanvallen kunt beschermen

Hoe nemen cyberboeven anno 2021 uw bedrijf – uw levenswerk – op de korrel bij cyberaanvallen? En hoe kunt u ze buitenspel zetten? Inzicht in hoe cybercriminelen werken is belangrijk om ze een stap voor te blijven. Leer hier meer over de meest voorkomende cyberdreigingen en hoe u uw bedrijf kunt wapenen.

Hoe u uw bedrijf kunt beschermen

Hoe nemen cyberboeven uw bedrijf op de korrel? En hoe kunt u ze buitenspel zetten? Inzicht in hoe cybercriminelen werken is belangrijk om ze een stap voor te blijven. Bekijk onze verhelderende video over cyber security en leer over de meest voorkomende cyberdreigingen en hoe u uw bedrijf kunt wapenen. Alles weten over bescherming tegen cybercrime? Lees meer over malwareransomwarephishingDDoS-aanvallen en datalekken of over de nieuwste cybercrime trends en IT-beveiliging.

Veilig Werken: lees er alles over

Wat u over dreiging én bescherming moet weten

V-Hub informeert u over hoe de veiligheid van uw mkb-bedrijf in het geding kan zijn én hoe u zich kunt beschermen. Alles op een rij:

Alles over cybercrime

Alles over DDoS-aanvallen

Alles over malware

Alles over IT-beveiliging

Alles over ransomware

Alles over datalekken

Alles over phishing

Alles over cybersecurity in één video

 De meest voorkomende bedreigingen op een rij

 De belangrijkste zaken waar u op moet letten

 Hoe u al uw devices kunt beschermen

 

Doe de Business Scan - binnen 5 minuten advies voor veilig werken

Met de Business Scan ontvangt u na een paar eenvoudige stappen een gratis ICT-advies, inclusief de beste security oplossingen. 

Weten hoe technologie úw business vooruit helpt? Praat met onze Business Consultant en maak een afspraak voor persoonlijk advies. 

Veilig Werken: lees er alles over