Overslaan en ga naar inhoud

V-Hub, kenniscentrum voor ondernemers

Inspiratie, ideeën en advies voor ondernemers. Alles over veilig hybride werken, digitalisering en ondernemen, op één plek!

Overige artikelen

Vodafone Business innoveert met online winkels in ‘Shared Shop’

In een pop-up store aan de Utrechtsestraat 50 opende de ‘Shared Shop’ van Vodafone Business de deuren. Een innovatie op retailgebied, want het is de eerste ‘virtuele stenen winkel’ waar consumenten kunnen kennismaken met het aanbod van webshops. Door het toepassen van AR-technologie toont Vodafone Business, als partner van kleine en grote (online) ondernemers, welke mogelijkheden de technologie van nu biedt. 

4 minutes

Vier manieren om mobiele hardware duurzamer te financieren

Bedrijven die veel mobiele devices gebruiken én oog hebben voor duurzaamheid, staan voor de vraag: 'Hoe manage ik de zaak zonder de planeet onnodig te belasten?' Rutger van den Berg, senior product manager bij Vodafone Business, kent vier verschillende antwoorden.

3 minutes

Tech4Business Event ontdekt de toekomst van werk (met AI)

Technologische ontwikkelingen hebben een groot effect op onze manier van werken. Nu AI op grote schaal intrede heeft gedaan, brengt dit interessante kansen en uitdagingen met zich mee. Hoe kunt u als organisatie AI efficiënt en effectief implementeren binnen bedrijfsprocessen en hoe zorgt u dat medewerkers het op de juiste manier adopteren? Daarover ging onlangs de tweede editie van Tech4Business, georganiseerd door Vodafone Business.

3 minutes

Winterkijkplezier: 11 topseries en -films over ondernemen!

Lange winteravonden, op zoek naar boeiend drama? Laat u inspireren door V-Hub’s beste series en films over creatief en innovatief ondernemen! Wij selecteerden voor u bij verschillende streamingdiensten de 11 beste, meest bekroonde, origineelste producties waarin ondernemers de hoofdrol spelen. Dus pak de tablet er maar bij. Ready, set, binge! 

4 minutes

Hoe blijft uw winkelbedrijf relevant? Switch van retail naar e-tail!

Consumenten switchen graag naadloos tussen online shops en fysieke winkels. En door de groei van e-commerce wordt bijna elke stenen winkel zonder online verkoop irrelevant. Maar hoe wordt u van een fysieke retailer ook een succesvolle e-tailer?

3 minuten

Creatief ondernemer Ron Simpson checkt op 40 meter: “Werkt gewoon”

Heel Nederland weet het inmiddels: met Vodafone Business werk je snel, soepel en veilig: ‘Werkt gewoon!’ Ron Simpson, creatief ondernemer, ging onlangs wel heel ver om de claim van Vodafone Business te checken: hij klom in de veertig meter hoge ‘spectacular’ van Vodafone Business bij Nieuwegein. Bibberend van de kou én van de hoogtevrees was het oordeel van Ron: “Inderdaad, werkt gewoon!”

3 minutes

SusPhos wint Challenger50 als meest uitdagende bedrijf van 2023

Het Friese bedrijf SusPhos heeft de Challenger50 award gewonnen. Het bedrijf van Marissa de Boer (33) heeft de mede door Vodafone Business gesponsorde challenge gewonnen met een gepatenteerde chemische technologie om fosfaat terug te winnen uit afvalwater en andere reststromen. Als aanjager van innovatie was Vodafone Business nauw betrokken bij de organisatie van Challenger50.

3 minutes

Beelden maken met GenAi: een technologisch cadeautje

Nog geen jaar geleden werd ChatGPT de wereld ingeslingerd. OpenAi, de maker van dit verse staaltje GenAi zat na de lancering echter niet stil. Binnen no time lanceerde het bedrijf een geoptimaliseerde versie die niet alleen teksten panklaar maakt, maar ook visuele content kan creëren. “Het maken van beeld is nog nooit zo eenvoudig geweest als in het afgelopen half jaar. Een technologisch cadeau”, glundert Sven Fase, Creative Innovation Expert bij VodafoneZiggo 

4 minutes

Is uw website oké? Met deze actielijst kunt u ‘m checken

Is uw website klaar om uw merk, organisatie, producten en diensten te presenteren? Ontdek hoe u met een aantal eenvoudige acties de prestaties van uw website kunt checken en verbeteren. Zet ‘clicks’ om in orders en maak van bezoekers klanten!

4 minutes

Experience Center pilot voor mkb smaakt naar meer

Twee mkb-bedrijven hebben zich onlangs in het Experience Center van Vodafone Business in Utrecht uitgebreid kunnen oriënteren op de noodzaak en mogelijkheden van digitalisering, in heden en toekomst. Nadat het concept van het Experience Center eerder al een succes was bij een aantal grote bedrijven, leverde ook deze pilot voor mkb’ers een schat aan inzichten op voor de deelnemers van de bedrijven die zich hadden aangemeld. 

3 minutes

Succes met uw bedrijf? Kwestie van innoveren. Dit e-book legt uit hoe.

Succesvolle bedrijven danken hun voorsprong vaak aan innovatie. Maar wat is innovatie? Het betekent verschillende dingen voor verschillende bedrijven. Maar of het nu gaat om creativiteit, nieuwe producten of het leiden van de sector: wie op zoek is naar concurrentievoordeel en groei, vindt de antwoorden in ons nieuwe e-book over innovatie. 

3 minutes

Waarom video belangrijk is voor uw marketing en SEO (+ productietips)

Hier is onze gids voor het plannen en produceren van boeiende videocontent voor uw bedrijf, en waarom het deel moet uitmaken van uw SEO-strategie.

4 minutes
Wat is V-Hub - Vodafone Zakelijk

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.