Vodafone optimaliseert uw mobile security

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de bedrijven denken alles goed beveiligd te hebben, maar geen idee blijken te hebben van de risico's. Vodafone doet er daarom alles aan om u zoveel mogelijk te informeren en te helpen bij het optimaal beveiligen van uw mobiele apparaten. Zodat u zorgeloos zaken kunt doen.

Altijd persoonlijk advies

Is mobiel werken een gewoonte in uw bedrijf? Werkt u veel op open wifi netwerken? Voor alles is wel een mobiele beveiliging te bedenken. Vodafone denkt graag met u mee. Neem contact op met een van onze persoonlijke accountmanagers om u verder te helpen.

Mobile Security Check

Bent u benieuwd hoe goed uw mobile security al is? Wij hebben al onze kennis en ervaring in een tool gestopt zodat u in een paar minuten kunt ontdekken of u veilig mobiel werkt. Dankzij de tips en tricks kunt u meteen al veiliger werken.

Oplossingen op maat

Met onze Mobile Security Check krijgt u een beeld van de risico's van mobiel werken, en geven wij u tips om uw mobiele apparaten beter te beveiligen. Maar de beste adviezen zijn toch altijd op maat. Of u nou een groot bedrijf bent of juist klein, onze Mobile Security Specialisten maken graag een beveiligingsstrategie die bij uw behoeften en bedrijf past.

Meer informatie over Mobile Security voor…

Midden- en Grootbedrijf
50+ medewerkers
Kleinbedrijf
1-49 medewerkers

Internationale abonnementen in onze shop

Vodafone en Ziggo werken samen