Flexibel werken

Ruim een derde van alle werknemers werkt momenteel minstens één dag per week mobiel. En dit aantal blijft maar groeien. Het doel van Vodafone is om de werkplek volledig mobiel te maken met een uitgebreide reeks communicatie- en samenwerkingstools. Zo kunnen werknemers ook gewoon aan het werk bij de koffiebar om de hoek. Ontdek wat de vrijheid van het flexibel werken voor u kan doen.

Mobiele werkplek

Werken waar u maar wilt met een goede werk- en privébalans zorgt voor een verhoging van de productiviteit, zo blijkt uit onderzoek. Vodafone biedt een breed scala aan real time cloud oplossingen voor samenwerking en communicatie om die productiviteit te waarborgen. Denk aan bellen, chatten, netwerkbeheer en video-conferencing, en dan bijvoorbeeld gewoon aan de keukentafel.

Betrouwbaar, veilig en snel verbonden

De basis voor een flexibele werkplek is een veilige high speed 4G en/of wifi verbinding. Vodafone heeft niet alleen het grootste 4G netwerk ter wereld, ook bewaken we continu de netwerkkwaliteit en veiligheid.

Flexibel werken op maat

Ieder bedrijf is anders en kent zijn eigen uitdagingen. Natuurlijk kunt u deze uitdagingen zelf aangaan, maar Vodafone denkt graag met u mee. Of u nu advies nodig hebt over samenwerkingstools, uw netwerk extra wilt beveiligen of benieuwd bent naar productiviteitssoftware, onze persoonlijke accountmanagers staan voor u klaar.

Bereken wat flexibel werken uw organisatie oplevert

Ontdek welke voordelen uw organisatie en uw medewerkers hebben bij flexibel werken. Met deze tool berekent u wat de effecten zijn op de werkgevers, de medewerkers en de samenleving.

Start de rekentool

Ontdek wat de vrijheid van het flexibel werken voor u kan doen

Als je mensen zelf laat kiezen waar en hoe ze willen werken, zijn ze productiever dan ooit. Want bij vrijheid hoort verantwoordelijkheid. En mensen die zich verantwoordelijk voelen, die gaan ervoor.

Meer informatie over de vrijheid van het flexibel werken voor:

Midden- en Grootbedrijf
50+ medewerkers
Kleinbedrijf
1-49 medewerkers

Door het inrichten van een mobiele werkplek kunnen u en uw werknemers altijd en overal aan de slag, in NL en in de EU. Vodafone heeft verschillende oplossingen waarmee u uw mobiele werkplek kunt inrichten, zoals Office 365 en Skype for Business. Combineer deze oplossingen voor de mobiele werkplek met één van onze abonnementen in de shop:

Vodafone en Ziggo werken samen