Realtime uw bouwplannen wijzigen

Met onze naadloze verbinding

Virtueel meekijken op de bouwplaats

Claudia Kwakkenbos leidt met haar man Kwakkenbos BV en houdt zich bezig met het bouwen van villa’s en seriematige bouw. “Ik vind processen binnen bedrijven echt fantastisch. Ik denk dat daar de kansen liggen voor je organisatie om te kunnen groeien. Hoe meer je standaardiseert, hoe minder kans er is op fouten. Doordat alles geautomatiseerd is, kunnen mensen zich focussen op de dingen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.” 

Digitale werkprocessen

Kwakkenbos heeft zich de laatste jaren toegelegd op het digitaliseren van hun complete werkprocessen. Van urenadministratie, tot materialen en werktekeningen, alles wordt op dezelfde plek digitaal ingevoerd. “Tijdens de bouw lopen hier wel tot de 75 en 100 man. In deze digitale wereld heeft iedereen up-to-date en realtime de juiste tekeningen en de juiste data tot zijn beschikking. Dus als er iets wijzigt, moet dat bij iedereen hetzelfde zijn. Vroeger bouwden we een woning in 24 weken, tegenwoordig bouwen we ze in 12 weken.” 

Realtime uw bouwplannen wijzigen - Vodafone Business

Korte lijnen

“Waar andere mensen beren op de weg zien, zie ik een uitdaging. Een timmerman wil timmeren. Toen we overgingen op het digitale werkproces had hij opeens een tablet waar hij administratie op moet voeren. De kunst is dan om die mensen mee te krijgen in dat proces. Nu zijn ze er hartstikke blij mee.” 

"Alles hangt vast aan communicatie"

Voor Claudia is het belangrijk om korte lijnen te hebben tussen de mensen op kantoor en de bouwplaats. "Zo kan je snel schakelen en bijstellen. Onze mensen kunnen daarom ten alle tijden overal werken, zowel op kantoor als op de bouw. Maar ook op afstand kan je prima contact met elkaar leggen en virtueel meekijken op de bouwplaats. Door goed te communiceren voorkom je fouten. Alles hangt vast aan communicatie. "

Hoe Vodafone Business uw bedrijf ondersteunt

One Net Express

Voor Kwakkenbos BV is het belangrijk dat collega's altijd bereikbaar zijn. Telefonisten, storingsdiensten en uitvoerders moeten altijd in contact met elkaar kunnen staan. Met One Net Express worden mobiele telefonie, vast internet en vaste telefonie naadloos met elkaar geïntegreerd.

Lees meer over One Net Express

Microsoft 365

Bij Kwakkenbos heeft iedereen altijd toegang tot de nieuwste versie van bestanden. Met Microsoft 365 is het mogelijk om bestanden te delen met collega's, partners en klanten. Zo werkt u met de bekende Officeprogramma's overal vertrouwd en veilig met maar liefst 1 TB gratis cloudopslag. 

Lees meer over Microsoft 365

Red Pro

Voor bedrijven als Kwakkenbos is mobiele telefonie onmisbaar. Met een zakelijk Red Pro abonnement werkt u altijd en overal – in Nederland en de EU – op uw smartphone.  Zo gaan de zaken door, waar u ook bent. Voor elke ondernemer is er een passend Red Pro abonnement. 

Lees meer over Red Pro

Zakelijk Internet

Met internet van Ziggo Zakelijk heeft u toegang tot ons snelle GigaNet. U ontvangt altijd zakelijk advies op maat. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste internet oplossing heeft. Of u nu kiest voor Zakelijk Internet of Zakelijk Internet Pro, u bent altijd verzekerd van onze uitstekende service.

Lees meer over Zakelijk Internet

Wireless backup

Mocht u internetverbinding onverhoopt uitvallen, dan is het natuurlijk fijn als de zaken wel door kunnen gaan. Daarom biedt Vodafone een wireless backup op 4G die automatisch inschakelt bij storingen. 


Neem contact op voor vrijblijvend advies

Op zoek naar advies?

Wij helpen u graag vooruit door u gratis en vrijblijvend advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Laat nu uw gegevens achter, zodat onze adviseurs u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. U kunt ook zelf contact opnemen via 088-7145280. 

Hulp nodig met kiezen?

Advies op maat van onze adviseur via een videogesprek

Wij helpen u graag vooruit door advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Plan snel en vrijblijvend een videogesprek in, op een moment dat het u schikt. Een afspraak is vaak al mogelijk binnen 3 werkdagen.