Zwarte lijst uitgaande gesprekken

Stel hier in welke nummers en nummerreeksen niet gebeld mogen worden door uw medewerkers.

Geblokkeerd voor uitgaande gesprekken

Nummer of reeks toevoegen

Dit werkt zo:

Bijvoorbeeld: 0614095000 of 070343*. Een nummerreeks is een deel van een nummer gevolgd door een sterretje. Alle nummers die beginnen met de nummerreeks worden dan geblokkeerd.

Een nummer of reeks wordt voor iedereen geblokkeerd door het VPN-type Standaard. Maar als het nummer of de reeks tóch bereikbaar moet zijn voor een aantal medewerkers, stelt u dit in door het beschikbaar te maken voor een bepaald profiel. Er zijn 4 VPN-typen:

Standaard: Het nummer of de reeks is geblokkeerd voor alle medewerkers.
Brons: Het nummer of de reeks is geblokkeerd voor medewerkers met profiel Standaard. Alleen medewerkers met het profiel Brons, Zilver en Goud kunnen het nummer of de reeks bellen.
Ziver: Het nummer of de reeks is geblokkeerd voor medewerkers met profiel Standaard en Brons.Alleen medewerkers met het profiel Zilver en Goud kunnen het nummer of de reeks bellen.
Goud: Het nummer of de reeks is geblokkeerd voor medewerkers met profiel Standaard, Brons en Zilver. Alleen medewerkers met het profiel Goud kunnen het nummer of de reeks bellen.

Bij Contacten & nummers voegt u voor elke medewerker een profiel (Goud, Zilver, Brons of Standaard) toe aan het mobiele nummer. De profielen vind u bij 'Restricties uitgaande gesprekken'.

Het nummer of de reeks is {{vm.numberPattern}} geblokkeerd voor medewerkers met profiel Standaard, Brons en Zilver.
Alleen medewerkers met het profiel Goud kunnen naar het nummer of de reeks {{vm.numberPattern}} bellen.

Het nummer of de reeks {{vm.numberPattern}} is geblokkeerd voor medewerkers met profiel Standaard en Brons.
Alleen medewerkers met het profiel Zilver en Goud kunnen naar het nummer of de reeks {{vm.numberPattern}} bellen.

Het nummer of de reeks {{vm.numberPattern}} is geblokkeerd voor medewerkers met profiel Standaard.
Alleen medewerkers met het profiel Brons, Zilver en Goud kunnen naar het nummer of de reeks {{vm.numberPattern}} bellen.

Het nummer of de reeks {{vm.numberPattern}} is geblokkeerd voor al uw medewerkers met het profiel Standaard, Goud, Zilver en Brons.