Doorschakeldiensten

Met de doorschakeloptie kunt u inkomende gesprekken routeren voor de momenten dat u deze niet kunt aannemen. Voicemail is de bekendste vorm van doorschakelen. Indien u voicemail aanzet, worden alle overige ingestelde doorschakelingen ongedaan gemaakt en worden de gesprekken naar de voicemail gerouteerd.

Voicemail

Indien u inkomende gesprekken onder bepaalde omstandigheden naar een andere bestemming wilt routeren, kunt u een keuze maken uit de volgende functies:

Indirect doorschakelen

Inkomende gesprekken kunt u gewoon beantwoorden. Er wordt pas doorgeschakeld:

Doorschakelen bij geen gehoor

Voor 'doorschakelen bij geen gehoor' bestaat de mogelijkheid om de tijdsduur waarna wordt doorgeschakeld zelf in te stellen. De vertraging is in te stellen met 15, 20, 25 of 30 seconden. Standaard staat de vertraging op 15 seconden.

Voorbeeld: vertraging 30 seconden instellen:  **61#[telefoonnummer]*30#

Doorschakelen bij niet bereikbaar

Direct doorschakelen

Alle inkomende gesprekken worden meteen doorgeschakeld naar het gewenste nummer. U kunt dus géén gesprekken meer ontvangen.

Beperkingen

Het is niet mogelijk om door te schakelen naar:

Het is niet mogelijk om SMS-berichten door te schakelen. Bovendien is er een beperking in het aantal doorschakelingen dat achter elkaar geactiveerd staat. Indien u wordt gebeld en doorgeschakeld staat naar A en A staat doorgeschakeld naar B, wordt een eventuele doorschakeling van B naar C niet uitgevoerd. De beller krijgt dan een toon te horen afhankelijk van de situatie waarin B zich bevindt (in gesprek, niet bereikbaar, etc.).